Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 12 augusti 2012

Av Nina - 12 augusti 2012 19:21

Har du någon tom vägg hemma, i stallet eller i ridhuset som skulle behöva piggas upp lite? Då kanske du skulle slå till på denna färgklick. Måttet är 70x90 cm och tavlan är målad med akryl på canvas. Målad av Nina-Alina.

Pris: 1200 kr

Av Nina - 12 augusti 2012 18:42

Vaknade inte förrän 9.30 i morse. Trodde knappt mina ögon när jag kollade klockan. Skönt var det i alla fall att sova länge. Tog en promenad med Nemo, käkade frukost och kom sedan igång med att grunda några tavlor. Ska måla några försäljningstavlor för att se om intresset finns. Jag har mängder av idéer och jag ska försöka få dem att fastna på duken. Verkar som att det är mycket färg som gäller för mig just nu. Vill måla mer abstrakt, inte så exakt. Vill måla tavlor som passar även i hem där inte hästarna har en naturlig del.

Det viktigaste som hänt idag är att jag har kört Cielo. Alldeles själv! Jag åkte ut för att göra bakgrundsforskningen till kursuppgiften. Bestämde mig dock för att köra först eftersom Carina var i stallet och kunde hjälpa till att hålla fast Cielo när jag lade på vagnen. Det gick toppen. Körde iväg, lite nervöst var det. Inte för att jag var ensam, nej för att jag visste att det var fullt med vatten som vi skulle bli tvugna att ta oss förbi för att komma ut på ängen. Cielo gillar inte vatten.

Efter lite övertalning bestämde han sig dock för att kliva över det farliga och mitt hjärta kunde inte bli lyckligare. Det kändes som att jag dragit en miljonvinst. Körde runt på ängen och styrde sedan mot vattnet igen för att åka tillbaka till stallet. Det blev tvärstopp. Bara för att man har passerat det farliga från ett håll så betyder det för en häst inte automatiskt att denne tänker gå över när den kommer från andra hållet. Men efter att han sakta, sakta närmat sig vattnet så bestämde han sig bara för att passera. Jippi! En miljonvinst gånger två! Vi travade uppför backen till stallet och Cielo bara njöt av de långa positiva meningar som han fick av mig. Ibland blir man bara så stolt. Men det tog inte slut här. Lilla C stod sedan som ett tänt ljus när jag duschade av honom och oljade hovarna. Han åt sin mat med nöjda tuggor medan jag rengjorde grejorna. Han är verkligen som en skatt min älskade vän. Tänk vilken tur att det var just jag som fick honom!

Nu ska jag sätta mig ner och måla min tavla innan kreativiteten försvinner ;)

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards