Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 2 juni 2013

Av Nina - 2 juni 2013 21:43

Tar en paus i rättandet av uppsatser. I morgon 24.00 är jag en fri människa. Då ska betygen vara satta och jag kan ännu en gång se ljuset i tunneln. Det har varit en tuff termin på många sätt och jag känner mig väldigt tillfreds med min insats.

Jag är även väldigt tillfreds med att pappa målat klart första varvet på vardagsrumstaket. Han har dessutom spacklat väggarna. Han säger att han ska måla varv två på torsdag när vi är med Libero på kliniken.

I går fotade vi pojkarna. Cielo fick en tur framför vagnen. Jag tjöt av lycka, han också! Det var fart i de små hovarna och han är så underbar att köra. Han bara gör sitt jobb, helt okomplicerat. Men det har väl att göra med att jag fick helt rätt hjälp med inkörningen. Här där jag bor har vi massor av grusvägar, vilket innebär att man kan köra som en galning ;)

När vi kom hem var ponnyn svettig. Han fick en välförtjänt dusch och sedan vila i stallet tillsammans med Libero. Trodde jag...

Snäll som jag är ville jag att mina pojkar skulle ha ett mygg och flugfritt stall. Hade satt in en myggdödare i stallet. Problemet var att för varje mygga som dog så knäppte det till. Ungefär samma ljud som när lilla C kommer på att han ska testa elen i hagen. Samma ljud som då han lägger sin lilla mule på eltråden. Sagt och gjort, lilla C fick panik. Han kunde inte lugna sig på hela kvällen och skrämde dessutom upp Libero som inte var sen med att haka på, trots att han inte hade direkt koll på vad de var upprörda för. När jag kom ut på morgonen så var han fortfarande helt galen, trots att det var ett antal timmar sedan jag stängde av myggdödaren.

I natt kom det, regnet. Som jag väntat. Det blev dock inte svalare, bara ännu mer kvalmigt. Myggorna blev betydligt fler i antal och nu önskar jag att jag inte varit så dum som önskade mig regn.

Idag har jag köpt blommor, kryddor och bär till min brunn. Fick ner allt i jorden och det blev fint. Pappa och min kusin har jobbat på ute på vedbacken och snickaren har fixat lite i stallet.

Pojkarna fick komma in tidigt eftersom det var för mycket mygg om du frågar mig. Vill inte att de ska suga slut på blodet i mina spanska ädlingar. Väl inne i stallet var Cielo lite kocko igen. Jag försökte att lugna honom men min insats var förgäves. När jag stängde stalldörren hörde jag att han klättrade på väggen. Han trodde förmodligen att han såg någonting i fönstret. Han trampade i vattenhinken som hängde på väggen och blev blöt. Då blev han lugn. Han är fortfarande lugn. Nu ska jag jobba lite till och sedan nanna kudde :)

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13
14
15 16
17
18 19 20
21
22 23
24
25
26 27
28
29 30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards