Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 15 juni 2013

Av Nina - 15 juni 2013 22:42

Av Nina - 15 juni 2013 22:27

Full fart. Mamma och pappa kom på förmiddagen. Jag fick hjälp med att ta ut pojkarna. Denna gång var det betydligt mycket lugnare. Mamma hjälpte mig att stänga grinden till Liberos hage och då var allt frid och fröjd.

Pappa fixade nere på ridbanan. Röjde och tog bort de träd som skulle kunna tänkas vara i vägen. Min kusin kom för att titta vart det skulle dikas och hur mycket han skulle skala av för att vi ska kunna lägga på underlaget. Pappa tog bort ytterligare några överflödiga träd. Det kanske känns som att jag ofta pratar om dessa träd. Jo, det är nämligen så att jag har träd i överflöd på min mark. Gick denna kväll och tittade på mitt skogsskifte. Drog en lång suck. Även denna del behöver gallras. Det är sjuk mycket skog, eller som jag säger, pinnar. Min far har konstaterat gång på gång att jag är den enda hemmansägaren som klagar på träden i skogen. Men det är för att jag vill inte ha skog, det är bara en massa jobb. Jag kan inte se pengarna i dessa pinnar. Tycker att de mest är i vägen och skymmer sikten. Börjar sakta men säkert förstå att det inte är så konstigt att de i byn tycker att jag är snurrig när jag dikterar om att den där dungen ska bort och de här träden är felplacerade.

Jag har även slipat väggarna i vardagsrummet och pappa har spacklat ännu en gång. Skulle behöva slipa klart och måla men den aktiviteten känns oerhört tråkig ;)

Drog iväg till Kalix för att käka pizza. Passade på att handla och när jag kom hem tog jag ett ordentligt stallhäng med pojkarna. Jag borstade, flätade och pussade på mina pojkar. Jag kan fortfarande inte förstå hur lyckligt lottad jag är som får omges av dessa skönheter varje dag. När jag flätat manen på Libero så gjorde det nästan ont i hjärtat när jag ännu en gång slogs av hans skönhet. Det är måste vara som Lizas Alexander säger. Han är nog en enhörning som jag hittat i de norrländska skogarna. Jag trodde aldrig att jag skulle ha en så vacker varelse i mitt stall.

Av Nina - 15 juni 2013 11:15

Köpte två par. Är så tråkigt att alltid ha samma.

Peak Performance

Och ett par Salming. Känns som ett bra komplement till mina Qvicksilver. Ville ha Roxy, men de passade väldigt illa i årets kollektion. Får vänta in höstens brillor ;)

Av Nina - 15 juni 2013 10:15

Vaknade med huvudvärk. Trampade ner till stallet. Gjorde hästarna iordning för att gå ut. Tempade Libero och sprayade på honom massor med myggmedel. Tog med mig honom ut till hagarna. Han gick snällt bredvid mig. Nästan framme blev han orolig. Jag lyckades inte komma åt att stänga grinden och lyckades inte heller lugna hästen. Jag bestämde mig för att gå in med honom igen och ta ut Cielo i stället. Väl inne såg jag att han blödde från skapet. Han hade lyckats riva upp ett stygn. Mamma ringde veterinären medan jag fixade med hästarna. Släppte ut Cielo, men han bara sprang när han förstod att Libero blir kvar inne. Fick snällt gå och hämta in honom igen. Att det lossnat ett stygn var inte någon fara men jag ska ha koll på honom.

Jag mockade och fyllde mer hö i näten. Fyllde nytt vatten och borstade av dem. Libero blev helt lugn när han fick komma in igen. Det är skönt att vara inom stallets väggar. Där är man trygg.

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13
14
15 16
17
18 19 20
21
22 23
24
25
26 27
28
29 30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards