Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 7 juni 2013

Av Nina - 7 juni 2013 21:32

Aj, aj, aj. Fan, vad ont det där gjorde! Svor tyst för mig själv samtidigt som jag försökte lugna Libero. Felet var mitt. Glömde att sätta in Nemo när jag skulle leda Libero nu på kvällen. Från ingenstans dök han upp, lilla Nemo. Klart han ville hänga på. När han kom springandes så kastade sig Libero mot mig. Bogade mig flera gånger och till slut kunde jag inte hålla balansen. Det är väldigt svårt att göra det när man har 600 kg häst ståendes på sina fötter. Självklart ramlade jag när den slutliga attacken kom. Då fick jag hästen över mig. Slog bakhuvudet i vägen. Men jag släppte inte grimskaftet. Hängde bara med kanande på rumpan längs vägen. När han stannade klev jag upp. Nemo kröp skamset iväg till huset precis som att han förstod att det var han som skrämt hästen. Libero fann sig snabbt. Knuffade med mulen på mig och var helt lugn. Jag tog stöd mot honom för att kunna stå. Kroppen värkte men mest fötterna. Jag bet ihop och ledde honom de 15 minuter som står på schemat. Hade tänkt jobba Cielo också men det fick vara. Kunde inte ha skorna på mig. Den vänstra foten är nu helt blå och har dubblats i storlek. Jag kan inte röra stortån. Fotknölen och fotleden på höger är sårig och sjukt öm. Ja, ja. Det har nog gått över tills i morgon.

Så otänkt, klantigt och dumt av mig att glömma hunden ute! Att jag dessutom inte hade hjälmen på mig är ett "Big no no".

Av Nina - 7 juni 2013 08:37

Libero är tillbaka på full ranson hö. Har sprungit hela natten och kastat in tussar till honom. En gång somnade jag ifrån väckaren men då gnäggade han åt mig så jag vaknade. Ut och servera maten, nöjd häst med en matte som bara dog tillbaka ner på kudden.

Jag släppte ut Cielo i morse. Men han blev helt förstörd, förstod inte alls varför han inte fick leka med Libero. Jag mockade, fixade stallet och tog in honom igen. Det var uppskattat. Fyllde ordentligt med hö så de skulle kunna tugga fram till lunch. Då ska de få nyslaget gräs i stället för hö. Libero fick sig en riktig genomgång av tänderna i går och idag verkar de fungera bättre än aldrig förr. Han blev en vargtand fattigare också.

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13
14
15 16
17
18 19 20
21
22 23
24
25
26 27
28
29 30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards