Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 10 april 2010

Av Nina - 10 april 2010 17:21

  


Jag började dagens pass med att känna att det var jag som hade kontrollen. Dorado skrittade lugnt och stilla på kort tygel. Vi gjorde halter, bakdels- och framdelsvändningar på lödande band. Vi travade fram ordentligt och han kändes riktigt med. Allt gick så bra. Tills det var dax att galoppera. Han kändes tung och tråkig. Orkade inte bära upp sig själv ordentligt. Jag ville inte gå på honom, så jag saktade av till skritt och gjorde skrittövningar idag, det brukar vi aldrig annars kunna göra eftersom han blir så överilad. Red inte särskilt länge, men kunde ändå hoppa av och känna mig någolunda nöjd.

Av Nina - 10 april 2010 07:33

Tänkte radera lite bilder från datorn, ni vet ta bort sådant som man laddat upp men som aldrig kommit till användning eftersom de ser rent ut sagt hemskt ut. Hittade då några bilder på Dorado sedan förra vintern. Det är kul att kolla gamla bilder, speciellt när man kan konstatera att det ser bättre ut nu. Puh! Så nu laddar jag upp lite pinsamma bilder till just dig, så du kan skratta :)


Lättridning, kolla skänkelläget. Livrädd för att peta hästen i sidorna, då blev det konsekvenser ska ni veta! RodeoDorado vaknade då till liv. All sorts ridning var lite på hans vilkor på den tiden. Nu är det andra bullar.

Ser ut lite som på en speedwaybana. Tror att om han lutar sig lite mer inåt så ramlar han. Detta händer än idag, han är helt enkelt inte nog stark. Nu kommer det dock bara när han är trött eller har för högt tempo och lutningen är inte lika många grader.  


Varma, men ack så bylsiga kläder. Kolla skänkelläget igen. Tar inte i hästen.   

och igen...    


Sen lite bilder på Nemo som lekte på sidan om medan jag red. Underhöll sig själv med andra ord, duktig baby ;)

      

Av Nina - 10 april 2010 07:06

Nu har jag just vinkat av mamma och pappa. De tog både Nemo och Pinoccio med sig. Sötnosar. Blev väldigt tomt när de försvann båda två, eller alla fyra :) Har tyvärr inte så mycket val. Åker till Spanien i maj och vill att vovvarna ska ha det bra när jag åker bort, så det bästa stället att lämna dem till är hem till mamma och pappa. Det hjälper dock inte, saknar dem lika mycket för det. Fick plötsligt sovmornar och en massa fritid. Nä, det hjälpte inte med det heller...Nu vill jag bara att det ska bli sommarlov så jag och Dorado också kan åka hem.


  

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards