Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 30 april 2010

Av Nina - 30 april 2010 17:32

...Har tappat räkningen vid det här laget. Trodde att 2010 skulle bli ett toppenår.


När jag kom till jobbet idag så tog jag som vanligt en kopp med grönt chai-te. Till mina tepåsar medföljer alltid några kloka ord. Idag stod det: "You are unlimited". Vilken bra dag detta måste bli hann jag tänka. Hann inte göra mer än det innan problemen började hopa sig framför näsan på mig. Ulrika ringde. Hennes ena barn hade fått vattkoppor och hon skulle inte jobba på måndag. På måndag! Det är då Dorado har sin tid på kliniken. Blev helt panikslagen, men jag konstaterade lugnt att det inte gick att göra någonting åt. Hon ville bara ringa mig innan hon ringde jobbet och meddelade att hon blir hemma. Det var riktigt snällt gjort.


Det dröjde inte länge förrän de ringde från Strömsholm. Kändes näst intill omöjligt för mig att hitta en tid då jag kunde vara ledig. Fick lägga på utan att jag fått någon ny tid för Dorados undersökning. Samlade mig, ringde några samtal och lyckades till slut hitta en dag då jag kunde vara ledig utan att måsta boka om möten och lektioner. Ringde upp igen och nu är den nya tiden på torsdag nästa vecka i stället för på måndag. Inte till Ulrika dock, var nästan omöjligt att få tider hos henne, så nu får jag dessutom en helt ny veterinär. Bler helt skakig bara jag tänker på det.


Inte nog med detta. Eftersom den nya tiden blev på torsdag så fick jag snällt ringa hovslagaren och meddela att Dorado inte kommer vara hemma när de tänkte komma förbi. Ett litet ljus tändes då i tunneln, eftersom det är Strömsholms hovslagare som skor Dorado så kunde de sko honom direkt på plats, där på polikliniken när hans undersökning var klar. Helt fantastiskt ställe. Flexibilitet, det gillar jag.


Det lilla ljuset som tänts i den oändliga tunneln slocknade dock rätt fort när jag insåg att jag nu blir tvungen att fatta att jag inte kommer hinna kurera Dorado innan nästa helg, så vi får snällt ställa in PRE-träffen. Jag har sett fram emot detta sedan första gången Annie pratade om det. Jag kan inte åka utan Dorado heller eftersom Milla, min syster, inte är kurerad ännu så hon kan inte hjälpa mig med honom. Jag orkar inte tänka på detta och jag orkar inte göra någonting åt det idag.


När jag kom till stallet tog jag ut Dorado från hagen och gick ner till ängarna. Lät honom beta där. Jag bara satt där och tittade på honom. Kändes lite bättre sedan när vi gick in för att ta den dagliga rykten. Som ni märker så vart det inte alls som mitt chai-te utlovat. Inte just nu i alla fall.

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards