Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 18 april 2010

Av Nina - 18 april 2010 10:00

Jag vill springa och göra roliga saker men det gör ont i mitt ben. Idag hade Amiga morgonfodring. Jag gnäggade högt när jag såg henne. Hon missförstod och trodde att jag var glad att se henne. Så var det dock inte. Jag hade inte ätit sedan igår kväll och var helt utsvulten. För att göra henne glad så tackade jag vänligt för maten när hon väl lagt in den. Det är synd att jag få så lite mat, inom loppet av 45 minuter så är allt borta. Jag skulle vilja ha mat så det räcker hela dagen. Är det för mycket begärt?


Amiga roade sig med att rengöra och snörja in ALLA lädergrejor. Hon plockade även bland mina vintertäcken medan jag åt. Hon satte dem i IKEA-påsar och bar ut dem i bilen. Undra vad hon egentligen skulle göra med dem? De kan väl lika gärna hänga fritt på täckeshängaren i stallet som att åka runt nedtryckta i en påse i bilen. Ibland förstår jag mig inte på människornas nöjen. Någonting annat som var konstigt idag var att Amiga borstade mig och fixade på som vanligt. Men i stället för att lägga på sadeln så knäppte hon fast longerlinan i grimman och vi tog en promenad efter vägen. Efter ett tag så tvingade hon mig att springa. Jag tycker det är superläskigt att springa jämsides med henne. Förstår inte riktigt varför jag skulle göra det? Det gjorde ont i benet men trots det så tvingade hon mig att springa snabbare. Jag gick ordentligt åt sidan så jag inte skulle springa på henne. Konstiga aktiviteter vi har för oss nu för tiden. Efter att vi sprungit klart efter vägen så kom hon på att vi skulle longera på ridbanan. I bara grimman! Hon börjar allt att bli lite slapp. Ingen ordning. Dessutom så lät hon mig bara springa ett varv åt varje håll sedan sa hon att nu räcker det. Helskumt. Jag hade knappt börjat springa.


När det äntligen var slut på tokerierna så smorde hon mina karleder med en kall salva. Det är den där muggsjukdomen som härjar. När jag äntligen fick komma ut så drack jag ordentligt med vatten och sedan rullade jag mig runt, runt och hade det helt underbart. Såg att Amiga blev sur. Men vad skulle jag göra? Manen luktade bläää och täcket doftade att tvättmedel. Finns väl ingen häst som vill lukta parfym.


Adiós!  

Hasta luego.

/Dorado

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards