Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 22 april 2010

Av Nina - 22 april 2010 21:59

Jag körde ett ordentligt konditionspass på gymet igår. Det var skönt att få upp svetten ordentligt ;) Dessutom var det skönt att ge sig på den onda träningsvärken. Ibland kan det vara skönt att behandla smärta med smärta. När jag steg upp i morse så hade jag inte ont någonstans. Vips, det var bara borta. Eftersom jag åkte till Björnön och gick 5 kilometersspåret så pressade jag det sista onda ur benen ;)


Efter jobbet cyklade jag iväg till gymet och körde ett snabbt armpass. Det var tomt i lokalen och jag fick träna helt själv. Underbart! Passet var snabbt avklarat och jag tog en dusch innan jag cyklade hem till Milla. Vi åkte iväg och handlade lite. Eller Milla handlade och jag bar alla grejor :)

Av Nina - 22 april 2010 21:24

Steg upp tidigt i morse. Kvart i sju hämtade jag upp min kollega Birgitta och vi begav oss iväg till Björnön för att gå 5 kilometersspåret innan vi skulle börja jobba. Vi började inte jobba förrän nio idag eftersom vi hade studiedag. Var skönt att komma ut trots att det snöade för fullt.


Till vår studiedag var olika föreläsare inbjudna. En av dem läste en dikt av Margareta Ekström och som heter "Instruktion för skalbaggar". Den fastnade hos mig.

"För att man skall kunna flyga måste skalet klyvas
och den ömtåliga kroppen blottas.
För att man skall kunna flyga måste man gå högst upp på strået
också om det böjer sig och svindeln kommer.
För att man skall kunna flyga måste modet
vara något större än rädslan
och en gynnsam vind råda"

 

Jag är litteraturvetare och älskar att analysera texter. Denna dikt berör mig eftersom jag känner att den har så många olika betydelser. Föreläsaren pratade om vilken betydelse den har i mitt yrke men för att anpassa den till min blogg så styr jag in den på att den kan handla om våra hästar som vi fostrar och utbildar varje dag. Att vi människor måste våga låta oss själva ge oss hän och visa att modet faktiskt är större än ängslan trots att man ibland tvivlar på att allt ska gå vägen. På detta sätt kan vi övervinna allt och bli den bästa vän våra hästar kan önska sig.


Någonting annat jag fastnade för var en bild med en text som en av föreläsarna visade oss. Hon gick inte in på och pratade om texten men jag skapade en egen betydelse av de fina orden.


Din framtida lycka avgörs av din förmåga att lägga saker som hänt bakom dig.


Jag tänker på min kära syster och allt hon fått gå igenom under så många veckor nu. Att få hela sitt liv vänt upp och ner, omskakat och att hon sedan som fågeln Fenix reser sig ur askan utan att tappa fotfästet. Hon kämpar och försöker verkligen. Hon passar för mig in på dessa små men ack så betydelsefulla ord. Anledningen till detta är att jag ser att hon tagit kontrollen och hon skapar sig en lycka för varje dag som går. Det är detta jag älskar henne för, hon är så mycket starkare än jag någonsin vågat tro, det är jag otroligt tacksam för.


Sov gott!


Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards