Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 11 juli 2010

Av Nina - 11 juli 2010 10:47

Det är söndag förmiddag. Solen skiner och jag har gjort stallet klart för snart en timme sedan. Här är fortfarande lugnt och tyst, kan tänka mig att detsamma är det i Västerås denna bakfyllans dag. Söndag förmiddag, Power Meet-helgen. Läs mer om denna helg på Johans blogg http://www.godisgris.se/2010/07/11/power-meet-2010/ Han är på plats och kan rapportera, det kan inte jag.


Jag försov mig i morse. Det var jag som skulle ta ut hästarna. Alla hundarna sov så jag väckte Nemo och rastade honom lite snabbt innan jag åkte. Halv åtta rullade jag in på stallplanen. Fodrade hästarna och passade på att fylla vatten i hagarna medan de åt. De hade ätit klart lagom tills jag var klar så jag började att leda ut dem en efter en. Det var lugnt och tyst på Skräddarbacken idag. Kändes som att jag var den enda som var vaken. Mina trötta ögon värkte och jag kände att jag egentligen bara ville lägga mig ner i gräset och sova.


Tog ut Dorado på töm. Han var superduktig. Red på vinbärsodlingarna i går. Han gick fortfarande som en prins. Undra hur länge det håller i sig. Hoppas länge, länge. Skulle vara så kul, vill däremot inte ens tänka på hur hemskt det skulle kännas om allting bara rycktes ifrån mig.


Halvdan som äger stallet kom in och pratade lite när jag kom in i stallet igen efter vår tömkörningstur. Jag släpade på alla grejor eftersom jag släppt ut Dorado direkt efter att vi tömkört klart. Halvdan hade slagit lite gräs till Dorado. Underbar klöver. Satte in det i boxen som en trevlig överraskning till honom. Han är så snäll, eller det är de allesammans som bor på Skräddarbacken. Första dagen när jag kom så säger en av farbröderna som bor på backen (Skräddarbacken är som Bullerbyn),

- Nämen är det inte prinsessan med den vita hästen! Är du äntligen hemma nu.

En av de andra sa att:

- Nu är Nina här, nu är det äntligen sommar.

Är det inte gulligt så säg. Måste säga att jag blir lite glad av att få höra att jag i alla fall varit lite saknad ;)


Ha en toppendag mina vänner!

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards