Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 22 juli 2010

Av Nina - 22 juli 2010 22:29

Idag har det inte hänt mycket. Känns som att jag suttit hela dagen och väntat på att det ska sluta regna. Det har Nemo också. Perfekt slapparväder.


  

  


Sent mot kvällen så trappade regnet ner på sitt skyfall och det var uppehåll en halvtimme. Jag tog Dorado med mig ut på en promenad. Det var uppskattat. Skrev i mitt förra inlägg att jag skulle byta ras. Så fort jag ser Dorado så tänker jag att detta är min drömhäst, jag har hittat den rasen som passar mig perfekt. Tror bestämt att jag tar tillbaka det jag sa. Sa det mest för att jag var ledsen och upprörd. Nu på kvällen när vi var ut på promenad så visade Dorado mig varför jag älskar honom över allt annat. Han är så varm och kärleksfull, han visar verkligen att han tycker om och uppskattar mig lika mycket som jag tycker om och uppskattar honom. Det är ganska trevligt att vara ute och sparka sten tillsammans. Dorado tog långa fina kliv. Ann hjälpte mig att haltkolla honom innan vi trampade iväg. Han markerade på vänster bak, väldigt lite dock. Känns bra, riktigt bra. Ska inte ta ut segern i förskott men hoppet finns där ;)


       


Sov gott mina vänner! 

Av Nina - 22 juli 2010 12:37

Utanför fönstret står regnet som spö i backen. Passar på att sitta inne och fixa iordning lite bilder.


Dorado

     

  


Nemo

  

  

Foto: Peter Norlin

Av Nina - 22 juli 2010 09:53

Distriktsveterinären ringde just. Proverna visade ingenting. Hon hade varit i kontakt med Strömsholm. De var alla glada att de just sparat mig 2000 kr per dag i fem dagar. Jag känner mig inte lika glad. Det är inte pengarna det handlar om. Min häst står fortfarande här och är halt. Jag är tillbaka på noll. Fan vad less jag blir. Vill nog åka hem nu. Kan inte rida och jag ser att Dorado är tagen. Han har dessutom börjat att svälla i båda bakbenen.


Jag ska köpa en lusitano nästa gång. Är så jävla less på att bara betala veterinärräkningar och inte ens få sitta på min egen häst. Känns hemskt i hjärtat att säga men jag har trots allt köpt min häst för att använda den till annat än att titta på den. Jag är väldigt förvånad över att en häst som är sex år gammal (ung) inte orkar bli riden. Att han blir halt och ramlar när man sätter sig på honom. Jag kan med gott samvete säga att jag inte ridit sönder hästen, har behandlat honom som sockervadd. I mina ögon så är min häst som en miljon, han är världens snällaste och bästa, han var allt jag önskade mig i en häst men det hjälper inte nu för jag vill rida.

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards