Min spanjor Dorado

Alla inlägg under november 2012

Av Nina - 28 november 2012 23:09

Medan snön har fortsatt att yra utanför fönstret har jag passat på att jobba. Nemo tog tillfället att vila och ville absolut inte stiga upp när jag försökte skaka liv i honom. Han ansåg sig ha det utmärkt bland de mjuka filtarna i soffan. Jag lyfte upp honom och bar honom till sängen. Som den lilla prins han är så parkerade han sig på en av kuddarna, tryckte näsan in i mitt hår och somnade om.

Jag börjar jobba sent i morgon och planerar att åka till stallet på morgonen. Känns skönt att få påbörja dagen med att mysa med lilla C. Han ska få prova sin röda repgrimma, om jag kommer ihåg att ta med den ;)

Av Nina - 27 november 2012 17:35


"En dag i taget, det räcker.
Vänd dig inte om och sörj det förflutna,
för det är borta.
Och bekymra dig inte om framtiden,
för den har ännu inte kommit.
Utan lev i nuet,
och gör det så underbart
att det blir värt att minnas."

Ida Scot Taylor




Av Nina - 25 november 2012 19:36

Oj, oj, oj vilken bra dag det blev. Har kommit hem och hunnit städa i ordning i lägenheten. Både diskmaskinen och tvättmaskinen går. Jag har precis landat ändan i soffan för att göra lite pappersarbete. Har tänt ljusen i min nyköpta ljusstake.

Min dag började tidigt. Jag var seg i kroppen men begav mig mot Enköping och Kullinge Gård för att delta på hästhanteringskurs. Det var lärorikt och jag känner mig fullproppad med information och övningar som jag kan använda på min lilla häst. Jag har köpt honom sin första repgrimma och ett svart rep till. Jag känner mig dessutom taggad för att börja lastträna. Det enda som känns tråkigt med denna dag var att jag sedan länge bestämt mig för att åka ensam. Med facit i hand så hade jag önskat att jag tog med mig Cielo. Det hade varit roligt.

Av Nina - 24 november 2012 21:17

Man kan inte bli mer underbar än Magnus Uggla. Ser "Så mycket bättre". Han gör hela programmet med sina kommentarer. Runkobjekt, det finns ingen annan som skulle våga säga det till Sylvia. Dansen, gick ju inte så bra. Det funkar inte att dansa samba när den enda dans man kan och tänker dansa är "sida, ihop, sida, ihop". Pugh ger ger järnet. Han ser ut som att han precis blivit utsläppt...

Av Nina - 24 november 2012 18:43

Har varit på marknad i Skultuna med Emme och Milla. Vi har åkt häst och vagn samt träffat både mumintrollet och tomtemor.

Med nya ullsulor i gummistövlarna tågade jag efter vår utflykt glatt iväg till stallet. Jag hämtade in hingsten och borstade honom. Jag slog på en sko på Paulinas häst som hade nollat tävlingen idag. Han hade trampat av sig en framsko när han hade två hinder kvar. Det åtgärdades dock snabbt eftersom han stod som ett ljus medan jag spikade.

Jag selade på Cielo och tog en tur med honom. Idag hade han fart under galoscherna och det var riktigt roligt att köra.

Medan Cielo vilade i boxen var det Wythias tur att få lite omvårdnad. Jag mockade, fyllde vatten, borstade, tempade och promenerade henne. Hon var superkelig och som vanligt världens snällaste.

Av Nina - 24 november 2012 08:12

Jag har en blogg som jag slaviskt följer. Det är en tjej som jag känner som förverkligade sina drömmar och flyttade till Berlin. Hon förgyller verkligen mina dagar. Jag har alltid drömt om att bara ta mitt pick och pack och dra iväg. Jag har under många, många år längtat till Spanien. Men jag gör inte slag i saken, det blir liksom inte av. Jag tror jag blivit gammal och feg. Jag är inte lycklig längre och någonting saknas i mitt liv. Jag orkar inte med något förhållande, för det verkar alltid sluta på samma sätt. Att jag blir dumpad. Verkar lite vara min lott. Jag behöver någonting som sparkar igång mig igen, kopplar mig ifrån min autopilot. Jag behöver göra någonting som ger mig gnistan tillbaka. Någonting som jag är bra på. Säger med det inte att jag inte älskar att undervisa, måste nog bara få göra det på ett nytt och spännande sätt. Min förra chef brukade komma in till mig när jag hade lektion. Hon satte sig på en ledig plats och bara njöt. Det var någonting som lyfte hennes dag, att få ta del av mitt sätt att undervisa på och mitt sätt att vara med ungdomarna. Jag saknar att få känna så, uppmuntran. Att få känna att man är bra på någonting. Det är så jag känner när jag läser Nathalies blogg. uppmuntran och lycka. Jag kastas tillbaka till den tid som var min lyckligaste, jag var vegan och på min livs resa i underbara Thailand. Någonting måste förändras. Nu blev det en annan vinkling på detta inlägg än det jag tänkt mig...

Här är i alla fall Nathalies blogg
http://dujagochberlin.blogspot.se

Av Nina - 23 november 2012 16:26

Skyndade mig ut till stallet innan mörkret. Det är så mysigt att komma ner till lösdriften på eftermiddagarna. De står alltid och mumsar hö då. Hela gänget var samlat och när jag ropade på Cielo så reste sig det svarta huvudet ur balen med sådan fart att hans stjärn blottades. Jag gullade med honom och han bara njöt att att ha mig där. Jag kliade honom bakom öronen och han tryckte sitt lilla huvud mot mig.

Nu ska jag duscha och åka iväg på tjejkväll, vi ska käka pizza och kolla film :)

Av Nina - 22 november 2012 22:54

Ännu en gång kan ridsportsverige gå ihop och rösta på Jerringpriset! Denna gång har vi med silver-Sara. Jag har redan röstat. Gör det du också!

http://www.tidningenridsport.se/Tavling/Tavling/2012/11/Jerringpriset/

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6
7
8
9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards