Min spanjor Dorado

Alla inlägg under november 2012

Av Nina - 11 november 2012 20:35

Jo, jag håller nämligen på att färdigställa min uppgift till morgondagens redovisning. Jag har lagt upp senarion och avslutar varje senario med tips på hur du borde gjort. Blir helt kall av det senario jag skrivit när det kommer till lastning av häst.

Av Nina - 11 november 2012 17:35

Har fortfarande inte gjort ett smack. Har hunnit sova, spela Fia med Knuff typ 100 gånger, gått en lån promenad, pratat i telefonen, sovit, käkat, kollat tv, chattat och sovit. Är så sjukt trött. Måste åka iväg och köpa Trocadero och godis. Sockerchocka mig själv. Måste göra jobbet klart inför i morgon. Suck, vad dryg jag är.

Av Nina - 11 november 2012 10:46

Det är så skönt att vara tidigt i stallet. Cielo tuggade frukost när jag kom. Jag hade rekat med Liza redan kvällen innan för att kolla om hon kunde hjälpa till att hålla när jag lade på vagnen. Cielo stod som ett ljus, det slog mig att han gillar Liza. Allt var enkelt och jag kunde helt fokusera på att fästa remmarna. Det kändes bra. Vi skrittade fram i godan ro och Cielo tittade lite på hästen i hagen bredvid ridbanan. Den tyckte det var roligt med lite underhållning och ställde sig på första parkett för att se bättre. Cielo visade glatt hur det går till när man drar vagn.

Jag älskar verkligen min speedcart. Man kommer upp lite högre, den har en mjuk och fantastiskt skön dyna att sitta på, den är lätt och rullar bra. Ska bli roligt att fixa upp den. Ska leja in pappa att fixa den. Måste bara fundera mer på detaljerna. Har bestämt mig för att göra den svart. Han ska få svetsa fast en piskhållare och fixa lite andra saker.

Nu ska jag käka och sedan blir det plugg. Strömsholm på måndag och tisdag. Vi ska redovisa om slarv vid hästhantering. Ser mest fram emot tappskokompetensen. Hoppas att jag kan använda kroppen fullt ut. Är lite osäker på att visa häst vid hand. Det är inte samma på halvblodssidan som på PRE visningarna. Ska plugga på det också :)

Av Nina - 10 november 2012 18:49

Cielo fick idag prova ett täcke. Han var blöt och det verkade som att han tyckte det var lite mysigt. Han har aldrig provat ett täcke förut och jag tänkte att det kan vara bra att han har ett eget ifall han är frusen när jag tar in honom. Det var 125 cm och passade superbra, har 5 cm tillgodo. Idag såg till och med jag att han vuxit. Hans manke är jäms med min panna och han har blivit grov. Det känns så roligt att han snart är stor :0)

Av Nina - 10 november 2012 18:44

Jag bestämde mig idag för att ta en tur på snälla W. När jag väl tagit mig upp i sadeln så gjorde det ont i ryggen. Jag kunde inte sitta ordentligt men det var en underbar känsla att sitta där, i sadeln på W. Precis där jag hör hemma.

Av Nina - 9 november 2012 18:21

Jag har gjort ett aktivt val. Emme har dragit med sig magsjuka från förskolan, så jag avstår fredagsmys hos dem ;) Jag har varit till Coop och köpt ost och kex. Kan tyvärr varken dricka vin, öl eller glögg till men jag överlever, även om det skulle varit väldigt gott.

Jag har varit väldigt inaktiv med mitt bloggande. Har svårt att skriva då mina armar och fingrar värker. Det räcker med allt jag skriver på jobbet :) Har fått två mindre positiva besked av läkaren denna vecka. Min MR visade på förändringar mellan kota 4 och 5 i ländryggen. Just nu känns det som en petitess då jag haft migrän både tisdag och onsdag vilket resulterat i att jag hoppade mina mediciner. Visste inte ifall jag kunde kombinera dem med migränmedicinen och migränen kändes mer akut just då. Nu är den borta men resten av kroppen har ont, riktigt ont eftersom jag gjorde mitt val. Fick nu veta av läkaren att det går bra att kombinera dessa två mediciner. Det känns som en lättnad. Jag har inte ont i huvudet idag och det njuter jag av. Jag fick idag besked om proverna läkaren tog. Har kasst järnvärde igen och ska såklart tugga tabletter för det ;) Vet inte om jag ska måsta fundera över ifall jag inte tvingas börja äta kött igen. Lyckas aldrig hålla järnvärdet.

Ville bara höra av mig genom att skriva ett kort inlägg. Nu ska jag ta ett skållhett bad och sedan titta på film och äta lite ost och kex :)

Ha ett underbart fredagsmys alla ni där ute!

Av Nina - 6 november 2012 18:14

Underbart! Fantastiskt! Blir helt till mig! Älskade iPhone 5, vart har du varit hela mitt liv? Detta känns stort, hett och värt!

Av Nina - 5 november 2012 22:44

Hela kvällen har Cielos blick hängt med mig, fastetsad. Han har i flera dagar varit lite speciell, inte som han brukar vara. Alltid när jag pysslat hon honom och sedan släppt ut honom så springer han glatt tillbaka till sina kompisar. I flera dagar har han varit helt tvärt om. Han har snällt väntat tills jag fått av honom grimman.

När jag stängt grinden står han kvar och då har jag klappat honom ordentligt och sagt "hej då, vi ses i morgon" så han ska förstå att jag inte tänker dissa honom. När jag sedan går därifrån så står han och tittar efter mig. När jag vänder mig om så reser han sitt huvud precis som att han hoppas på att jag ska komma tillbaka. Han står helt stilla på samma fläck där jag lämnat honom. När han inte ser mig längre så rör han sig ner till flocken.

Tolkar in alldeles för mycket men det verkar som att Cielo och jag börjar bli riktiga vänner.

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6
7
8
9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards