Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 13 januari 2013

Av Nina - 13 januari 2013 20:54

Har avnjutit en ordentlig powerwalk. Det är konsekvenserna man får ta av att man frossar på Max. Är på en sträng diet efter julens alla läckerheter. Wythia ska snart sättas igång och jag tänker nå min matchvikt innan jag hoppar upp igen. Påbörjade min diet för tio dagar sedan och har tappat lite mer än tre kilo. Det har gått ganska smärtfritt och jag hoppas på att det flyter på så här enkelt hela vägen.

Har spenderat förmiddagen i stallet och i tvättstugan. Har sprungit runt här hemma och städat som på ackord. Rent, snyggt och underbara nytvättade sängkläder. Byter alltid sängkläder när jag helgstädar. Det är så mysigt att krypa till kojs då.

På eftermiddagen åkte jag förbi och tittade på Jossans röda. Han var supersöt och jag önskar dem allt gott. Den riktiga anledningen till att jag åkte dit var för att köpa ett täcke som hon ville sälja. Ett underbart fleecetäcke i svart/rött/gult, samma som i den ullfilt som Dorado hade. Jag känner mig riktigt nöjd och längtar till den dag då lilla C vuxit i 135 cm!

Jag blåste efter det vidare. Styrde Mavericken mot Enköping. Där mötte jag upp min kompis. Vi brukar träffas i Enköping i januari. En tradition som vi snart kommer att måsta tänka om på ;)

Nu har jag landat hemma igen, trött men otroligt glad för vilken underbar söndag jag fått trots en kaosartad morgon.

Av Nina - 13 januari 2013 14:03

När jag borstade Cielo i går upptäckte jag stora sårskorpor under håret på båda bakhasorna. Jag klöste bort skorporna och fram kom två ordentliga sår, ett på vardera has. Först tänkte jag att det var liggsår men de sitter på insidan. Blir lite nervös för att han ska ha varit och fastnat någonstans. Ser nästan ut dom brännsår. Verkar helskumt. De är bara ytliga skrapsår.

Jag kratsade hovarna och i ena framhoven såg det i går ut som att han hade haft en hovböld som öppnat sig. När jag kratsade honom i morse så kände jag på mig att det kan handla om någonting helt annat. Han har nog fått bärrandsröta i båda framhovarna. Rengjorde och försökte ta bort allt. Bärranden blottades. Får ringa Strömsholm i morgon. Stackars lilla C.

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards