Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 7 januari 2013

Av Nina - 7 januari 2013 23:28

Jag har i även köpt ett par superpimpiga röda bettskivor. Ser mörkare ut på bilden än vad de är men oj, så snygg han kommer att bli. Måste nog lacka min vagn i rött och lägga en gul rand längs skaklarna ;0)

Av Nina - 7 januari 2013 23:17

"Spanskt, det går aldrig ur blodet" /Cornelis W

Idag kom Cielos nya prylar. Har köpt en grimma, benlindor och tömmar. Allt i ett spanskt tema såklart! Hade alltid röda lindor på Dorado men jag konstaterade att Cielo skulle vara fin i gult och har nu äntligen gjort slag i saken :0)

Av Nina - 7 januari 2013 23:08

Mavericken fick en knuff på parkeringen idag. Det var en kille som precis fått körkort som fick sladd och studsade in i Mavericken. Mavericken har dock dragkrok och är gjord av stål. Han fick en repa och lite röd färg på sig. Pojken var helt förstörd och förväntade sig att jag skulle strypa honom. Jag tackade honom för att han kom och talade om vad som hänt och försökte att inte tycka alltför synd om honom. Han berättade att det bara tog tvärstopp när det tog i min bil. Var som att träffa en vägg. Jag kunde då inte låta bli att tycka synd om honom. Jag såg hans bil, eller pappas som det visade sig vara. Den var inte hel, inte alls. Då slog det mig, precis i det ögonblicket gick det upp för mig vilket ansvar jag har ute i trafiken med min jeep. Jag kan verkligen skada någon med min stora bil om jag inte är försiktigt och mer än försiktig. Pojken hade inte mycket fart när han fick sladd och hans bil var så trasig medan min Maverick bara hade en repa på spoilern.

Allt gick bra och jag talade om för pojken att han måste vara mer försiktig, vara rädd om sig. Han lovade att han skulle fråga pappa ifall de kan köpa dubbdäck. Det lät som en bra idé. Han tackade så mycket för att jag var så lugn och trevlig. Jag höll mig kall eftersom jag såg att denna gosse lärt sig en läxa. Han kommer att vara mer försiktig i framtiden och han har förstått att vädrets makter inte är nådiga.

Av Nina - 7 januari 2013 22:53

Jag fick ett tips att räkna kalorier så jag får i mig dagsintaget. Jag är lite dålig på att äta och har problem med att kroppen tar reserverna (musklerna) i stället för det som ska gå åt (fett). Fick hjälp med att räkna ut hur många kalorier jag ska få i mig på en dag. Fixade en app för att hålla reda på allt. Superenkelt eftersom man kan scanna in alla streckkoder. Jag kände runt middag att det inte såg så bra ut. Låg många, många kalorier back och när jag fyllt i dagens aktiviteter så låg jag på -5 kalorier! Detta är inte bra. Så här ser det förmodligen ut varje dag, har bara aldrig fattat det förrän nu. Brukar lösa problemet med att kasta i mig socker. Nu är detta gift bannlyst i mitt hushåll. jag måste få koll och ordning. När jag tränade som mest så brände jag muskler och hade väldigt dåligt med underhudsfett. Det kan lätt bli så när man är vegan och tränar flera timmar per dag.

Tror jag skulle behöva gå till kosttanten och låta henne lägga upp en matsedel åt mig. Suck. Ska dock inte ge upp ännu. Ska ge min app en chans till. Enligt den ligger jag nästan ok på fettintag och jag får i mig nyttiga fetter. Det är bra.

Av Nina - 7 januari 2013 11:59

Nu är det lunch. Det är meningen att man ska äta då. Jag passar på att åka iväg och byta däck på bilen. Jo, du läste rätt. Jag lägger på dubb i januari och det verkar vara mindre vanligt att man gör det. Men jag har klarat mig bra med allrounddäck. Börjar dock att vara halkigt när det är underkylt hela tiden.

Mavericken ska besiktas i morgon och jag hoppas att han ler sitt största leende mot farbrorn så han inte har samvete att säga någonting dumt om honom.

Tänkte försöka hinna åka och tvätta honom i morgon innan besöket. Ser ju så mycket trevligare ut :)

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards