Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 8 februari 2010

Av Nina - 8 februari 2010 20:27

Det kändes kallt i stallet i natt så för att hålla värmen så bajsade jag och lade sedan huvudet i högen. Typiskt att man ska vara vit, det syns så tydligt att man sovit i en hög med bajs. Amiga är dessutom lite känslig, hon är näst intill hysterisk på att putsa, så när jag sovit i bajs så ser hon alltid väldigt ledsen ut. Idag märkte hon det inte direkt, det kan ha att göra med att hon såg så trött ut. Hon tog ut mig ur boxen och satte genast igång med att mocka, hon strök mig lite snabbt i pannan och gick sedan iväg. Jag andades ut och hoppades att hon inte skulle märka någonting. Det var trots allt inte lika mycket som det brukar vara. Hade försökt gnugga bort det när jag kom ut. Drog huvudet i snön flera gånger. Det resulterade dock bara i att jag luckrade upp alltihopa och en odör spred sig i hästflocken. Jag försökte att inte låtsas om någonting. Har gått omkring hela dagen och försökt skylla ifrån mig. Vet inte om det var någon som egentligen köpte det.


När Amiga väl såg min fläck så suckade hon, men hon sa ingenting. Jag försökte skoja med henne och säga att jag målat lite ögonskugga men att jag ångrar mig. Skulle tagit en annan färg. Tror inte hon förstod det kuliga med mitt skämt för hon skrattade inte. Hon log inte ens.


  


Dagens ridpass var roligt. Jag fick springa runt på ridbanan och galoppera massor. Det var lite tungt eftersom det är massor med snö där. Det gjorde att jag inte behövde vara ute så länge. Vi red sedan lite i skritt och trav på gården. Amiga kom på att vi skulle göra lite sidvärtes. Dum idé. Jag började med att trampa mig själv på ena bakbenet och det bara forsade blod...eller kanske inte riktigt men jag är säker på att det hade gjort det om det inte varit så kallt. Nu kanske Amiga lär sig att inte vara så lat. Hon kanske äntligen inser att jag behöver benlindor på bakbenen också. Kan ju inte påstå att jag blev lugnare av Amigas: "Hoppsan", när hon tittade på mitt bakben. Då var jag säker på att jag skulle förblöda eller tappa benet. Man kan ju inte springa på tre ben heller. Eller vad vet jag, kan inte direkt påstå att jag provat.


  


När hon rengjort mitt sår så goades vi lite, det gör vi alltid när vi ridit klart. Det tycker jag om.

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards