Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 13 februari 2010

Av Nina - 13 februari 2010 22:03

Känner mig lycklig. Dorado ger mig den känslan varje gång jag hoppar upp på honom. Idag var det sol, varmt och toppenunderlag på den plogade vägen förbi grisgården. Passade på att träna sidvärtes. Känner att han behöver mjukas upp lite. När vi red hemåt igen så kändes det som att han var med på noterna och jag kunde länga och korta utan att tappa steget. Vi kunde även göra sidvärtes utan att klappra med bettet. Han tog bra stöd och pendlade hela tiden med öronen för att lyssna på mig. Det är så kul när han är med. Använde mina nya teddyfodrade shortchaps med fransar idag. De var faktiskt riktigt sköna. Har köpt nya vinterridbyxor också, de är superfina. Han inte provat rida i dem ännu, men det kommer jag säkert snart få göra.


Var till gymmet i morse. Körde armar, mage och rygg. Tog tunga sektioner på en gång i hopp om att få ett kortare pass. Blev lite sur när det kom till att köra mage. Det finns inte någon riktigt bra maskin för att träna mage. Bara en situp-bänk. Körde 200 situps som knappt kändes. Efter dessa 200 började jag leta efter vikter att lägga på bröstet för att få lite motstånd. Hittade inga. Blev sur och gick hem igen.


Åkte iväg till Brynolf bagare och köpte lite frukostbröd. Köpte  några frallor och åkte förbi till Milla för att äta tillsammans med henne. Emme var så snäll idag, bara satt i sin babysitter medan vi käkade. Vi käkade middag ihop också. Jag åkte till Misto och hämtade Calzone. Supergott. När jag ätit klart lyfte jag upp Emme från babysittern. Hon drog mig i håret och slemmade över hela min axel. Det är tur att hon är så gullig, man kommer lätt undan med att slemma på folk då. Vi lekte lite peek-a-boo för det tycker hon om.


    

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards