Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 4 januari 2012

Av Nina - 4 januari 2012 22:40

Ibland dyker det upp gamla inlägg i menyraden till höger, vad jag skrev för ett eller två år sedan. När jag har tid brukar jag läsa dem. I kväll tog jag mig tid. Det är som att öppna min dagbok och titta tillbaka på sådant jag helt glömt bort. Idag fanns det två inlägg att läsa. Det ena handlade om en smått missnöjd Dorado och det andra inlägget beskrev en myskväll med Nemo som inte alls blev någon myskväll. Dessa inlägg värmer mitt hjärta och jag insåg idag att jag inte längre ser tillbaka på tiden med Dorado med sorg. Nej, nu blir jag helt varm i hjärtat av att läsa om honom och ta del av alla de bilder jag tagit. Måste bli lika duktig på att dokumentera Cielos framsteg :) Sov gott mina vänner!

Av Nina - 4 januari 2012 21:16

Mötesplatsen. Det är en rolig sida. Jag har ingenting mot den, utan den hade jag inte haft en aning om att A existerade. Eller jag hade förmodligen träffat honom eftersom jag snart får lilla Cielo och mina hästar alltid drabbas av någon slags veterinär åkomma. I alla fall, tänk vad många mejl det kan ramla in på en och samma kväll. Jag har gått igenom dem alla och jag skrattar gott för mig själv. Tänk vilka erbjudanden man kan få. Puh. Blir nästan generad.


I min profil har jag skrivit att det är viktigt för mig att den jag vill leva ihop med ska dela mitt hästintresse annars får det vara. Jag kan vara ganska bestämd. Jag har fått mejl från mååånga bönder som lever i alla delar av Sverige. Det är bara välja och vraka. De är så roliga, för de säger alltid att de har ett stort stall som står tomt och massor av hö. Det är förstås väsentligt. Men lite roligt. Det var en bonde som hade en stor gård med köttdjur, massor av hö och självklart ett tomt stall. Han undrade dock vad jag skulle leva på, om jag kunde tänka mig att äta köttbullar? Vet inte hur många vegetarianer man matar med köttbullar av nötkött :)

Förutom detta har jag fått sex mejl på samma kväll från den finska travtränaren. Han förstår inte varför jag inte vill fika med honom. Han verkar snäll och trevlig, lite väl gammal dock ;) Ja, tänk vad man kan roa sig en helt vanlig onsdag kväll.
Av Nina - 4 januari 2012 21:05

Tänk hur Emme kan lyfta ens dag. Blir lika förvånad varje gång. Jag har jobbat hemma idag. När det blev dags för lunch åkte vi iväg till badhuset. Emme ville bada. Hon är inte den uthålliga typen, så det blev inte mer än 30 minuter i vattnet. Vi käkade lunch och sedan var det mer jobb som väntade. När jag jobbat klart åkte jag tillbaka till badet och tränade på gymmet. Det var underbart. Nu ska jag ta det lugnt i någon dag. I morgon i alla fall ;) Måste ta mig tid att kontakta Cielos hyresvärd och fixa transport så jag kan få hem min ögonsten. Han kommer att förgylla min tillvaro.

Av Nina - 4 januari 2012 07:42

Känner mig en aning vimmelkantig. Nemo är ännu risig och jag hoppas att han blir bättre under dagen. Börjar blir lite trött på det här. Vi har gjort fyra panikrundor i natt. Ena gången snöade det stora lapphandskar och det var helt tyst. Underbart.


Har börjat att jobba, har planering och var bara förbi till jobbet för att hämta grejor. Arbetar hemma eftersom jag inte kan lämna Nemo. Han ligger i sin Biabädd och gosar ner näsan i filten. Tror den luktar Enya :) Var helt slut när jag skulle upp i morse. Gjorde mig iordning sedan ställde jag mig på vågen. Har tappat 3 kg sedan i söndags. Finns ingenting så effektivt som för lite sömn, mycket träning och dåligt med matintag för att tappa vikt. Kasta sedan in hjärtesorg på det och saken är biff. Vad säger man? Ingenting ont som inte har någonting gott med sig.

Nu ska jag sätta mig och planera upp den nya terminen. Ha en underbar dag mina cybervänner.

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16
17 18
19
20 21 22
23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards