Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 26 juli 2012

Av Nina - 26 juli 2012 12:43

Det blev toppen! Cielos fötter blev som nya! Hovis lyckades få till hovböldshovens hål och sprickor. Han karvade bort sprickan och raspade till hoven så den inte skulle fortsätta att spricka i tån där den förra hovbölden kom ut. Cielo fick runda små välverkade hovar. Jag är nöjd och hovis är alltid glad när han äntligen lyckas få till det så det även passar mig. Jag är en sådan som alltid kollar på hovarna och är otroligt noga med hovskötseln. Så fort jag träffar hästarna på lösdriften så gör jag en snabb bedömning av deras hovar. Inte så att jag säger någonting högt. Jag bara skapar mig en egen uppfattning. Så om du väcker mig i sömnen skulle jag säkert kunna säga vilka som behöver verkas, vilka som har torra spruckna hovar och vilka som har andra defekter. Vet, det är helt sjukt. Vissa gillar tåg, en del blir manisk på en känd person. Jag har dille på hovar och hur hovarna mår :) Normalt, ja möjligen om man har det som yrke. Jag är bara inte som andra.

Mamma och pappa gillade Cielo. De tycker att han verkar lugn och stabil. Inte det minsta nervös eller orolig. Sant, så sant. När vi släppte ut honom så gick han som vanligt på egen upptäcktsfärd. Han hade inte gått tillbaka till flocken ännu när vi åkte iväg. Han är nog rätt lik mig min C. Pappa tyckte att han var liten men att han vuxit en del. Mamma tyckte att han var stor och frågade lite nervöst hur stor han kommer att bli egentligen. Han har blivit väldigt solblekt och har bytt färg ännu en gång. Det är roligt med en häst som skiftar så i färg. Det är tur att han har sin stora stjärn så jag alltid hittar rätt häst ;)

Av Nina - 26 juli 2012 09:19

Har precis ätit min havregrynsgröt. Tog med blåbär från mammas frys. De är så underbart goda. Söta och smarriga. Det är i mammas frys man ska shoppa ;)

Hundarna och jag ligger nu i soffan helt utslagna. Nemo väckte oss tidigt och vi tog en ordentlig promenad. Vi luftade oss i minst en timme. Det känns skönt att ha Pinoccio hemma och Nemo har varit snäll med honom *peppar peppar*. Det mest underbara är att jag kan vara ute och röra på mig utan att det känns som att jag ska tuppa av. Känner mig pigg, glad och allert.

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards