Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 30 juli 2012

Av Nina - 30 juli 2012 23:39

Att jag är en riktig fan av Mark Levengood har nog ingen som läser min blogg regelbundet missat. Jag älskar Marks kvickhet och hans sätt att använda språket. Han skriver lättlästa texter som säger så mycket mer än det som står. Han lämnar så mycket till mig som läsare och det gör att jag kan se att Mark tycker att jag är en klok läsare :)

När jag pluggade på universitetet så läste jag Jonas Gardells böcker "En komikers uppväxt" och "Ett ufo gör entré". Jonas böcker är tunga. De är dystra och klockrena. Nu har jag äntligen tagit mod till mig och bestämt mig för att läsa sista delen "Jenny". Det är en fristående fortsättning på de två första böckerna. Denna gång har jag laddat hem boken som ljudbok och har nu börjat att lyssna. Det är Jonas själv som läser.

Av Nina - 30 juli 2012 22:19

Ibland undrar jag vilken kö jag egentligen stod i när det var dags att tillverkas. Jag kan i perioder ha så himla missflyt. Samtidigt som allt det skumma händer så möter jag alltid så många underbara människor. Tänk vad bra att de finns :)

Mina föräldrar kunde inte annat än skratta åt min olycka när jag idag ringde och skulle berätta att jag fick leda min världscoola cykel från Hälla.

Jag hade två cyklar. Den ena var dock borta när jag kom hem från semestern och jag börjar nu att inse att den som lånat min cykel inte tänker lämna tillbaka den frivilligt. Men jag hyser full tillit till poliserna och att de kommer att hitta den. När jag skulle till stallet i går morse så gick jag ut med Nemo först. Tittade lite snabbt upp mot bilen på parkeringen och såg då att det var massor med olja på marken. En bit av en slang låg mitt i allihopa. Jag ringde verkstan och skulle få komma med bilen på fredag. Jag tog det inte så hårt eftersom jag fortfarande hade kvar min supersnygga cykel. Jag kunde ju cykla på den hela veckan. Om jag inte kommit på att jag skulle pumpa däcket förstås, nu går det inte att cykla på den heller. Punka. Cykelfarbrorn har semester men när jag passerade så stod det på dörren att han öppnar igen på onsdag. Det är ju toppen! Till alla som nu tänker att det finns väl fler cykelaffärer som repar punkteringar så vill jag tillägga att jag inte vill leda cykeln någon längre sträcka och att jag inte kan lasta den på bilen. Inte för att jag inte har drag eller cykelställ. Nej, mest för att jag inte har någon bil. Den är kaputt, läs längre upp i detta inlägg. Det är tur att jag fortfarande har min longboard och apostlahästarna. Tänk vad bra att jag köpte nya supersnabba springskor förra veckan. Det blir att dra på dem och helt enkelt börja gå till stallet där min halta häst bor. Jo, du läste rätt. Men han har nog bara sträckt sig, har växtverk eller en hovböld på gång. Ingen fara. Vi är härdade Cielo och jag.

Tror att det var allt. Det är knappt så jag vågar mig iväg till snälla neurologen på fredag :/

Av Nina - 30 juli 2012 14:00

Ligger utsträckt på en filt. Behöver tillägga att jag huttrar och fryser trots det varma vädret. Har precis testat djupet i båda barnpoolerna. Kallt om du frågar mig. Frågar du barnen som är här så är det supervarmt.


Jag ringde bilverkstan i morse. De hade ingen tid att titta på min lilla bil. Ringde nästa verksta'. De kunde ta emot honom på fredag. Jag ska dock inte köra bilen ifall det är någonting riktigt knas med honom. Stackars Mavericken. Ja, ja tur att de bara stal min ena cykel. Tar mig i alla fall dit jag behöver. Det känns ruttet att inte kunna köra bilen men jag överlever.


Nu ska jag starta ljudboken "Muminpappans memoarer". Terrängen börjar visst kl.14 så vi måste börja röra på oss snart.

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards