Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 15 april 2013

Av Nina - 15 april 2013 21:06

Gårdagens regn har bokstavligen spolat bort mängder med snö. Snön har krympt med säkert 40 cm. Det upptäckte jag idag när jag släppte ut Libero. Han sprang runt i hagen och såg ut att ha så roligt...tills jag såg vad han egentligen gjorde. Han måttade höjden på staketet. Eftersom snön tinat så har det blivit ett enormt glapp mellan marken och nedersta tråden.

Jag tog in hästen. Plumsade runt i den regnblöta snön och sänkte nedersta tråden. Första skruvdragaren hade slut batteri. Den andra skruvdragaren gav upp när jag gjort två tredjedelar av hagen.

Note to myself: Ha alltid ett nyladdat batteri nära till hands.

Det var meningen att jag skulle tömköra Cielo en riktig långtur men eftersom hagfixet drog ut på tiden så fick vi hålla oss hemmavid. I efterhand känns det väldigt bra eftersom det passerat mängder med timmerbilar. De kör i skyttetrafik för att få allt timmer från skogen.

Jag tränade honom i backen upp till gården, högst uppe på krönet måste man passera gamla järnvägen. Spåret är täckt med stora stockar. Det var spännande. Först vägrade han att gå men efter att jag gått med honom två gånger från varje håll så gick han utan att tveka. Vi hade riktigt roligt och det känns väldigt bra eftersom det känns som att vi bara haft skilda åsikter om precis allt de senaste veckorna. Cielo är en sådan häst som testar allt, varje dag. Han får en tillsägelse varje gång men bara måste prova i alla fall.

När vi kom in så borstade jag bort mängder av hår. Han blev riktigt fin och såg nöjd ut. Min stora kille.

Libero, älskade Libero. Han är så lugn och avslappnad nu. En helt annan häst. Idag borstade och kliade jag på min vackra häst. Han tittade på mig med sina kloka ögon när jag förklarade för honom att vi måste kratsa alla fyra hovarna. Helt plötsligt, som att han inte gjort annat, så lyfte han på alla fyra hovarna och jag kunde kratsa dem i lugn och ro. Jag tjärade framhovarna och nästan grät av lycka över vilka underbara hästar jag har. Det var en riktigt mysig stallkväll trots att jag fått byta mina dyngsura, regndränkta stövlar fyra gånger.

Bild från hallen på övervåningen.

Av Nina - 15 april 2013 16:12

Öppnade postlådan och där låg det ett paket adresserat till mig. Öppnade det och där låg det en lilla My burk. I burken hittade jag någonting alldeles speciellt. Känner mig saknad. Det högg till i hjärtat. Saknar också. Frukost på Markan är oslagbart.

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards