Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 28 april 2013

Av Nina - 28 april 2013 21:02

På väg hem från Kalix passade jag på att hälsa på morfar. Han sov, men jag pratade lite med honom i alla fall. Känns som att det var så länge sedan. Jag berättade om gården, om hästarna och att jag fått jobb här. Han svarade inte men jag vet att han hörde mig.

Av Nina - 28 april 2013 20:59

Pappa och mamma kom på eftermiddagen. Pappa och jag bytte däck på Mavericken. Sedan rensade mamma och jag bort alla kvistar som låg runt gården. Pappa körde motorsågen och kapade döda buskar. finns många, många träd kvar som ska bort. Pappa fixade även i stallet, bland annat den krubba i Cielos box som min lilla gosse råkats stå i. Sedan fixade han boxdörren för tredje gången efter att Cielo provat hållbarheten.

När de åkt passade jag på att köra två maskiner med tvätt och startade diskmaskinen. Jag dammsög hela huset och fixade iordning alla kläder som på något konstigt sätt lämnat garderoben men inte hittat tillbaka.

Jag tog in hästarna och båda var som filbunkar idag. Efter det blev jag så hungrig att jag satte mig i bilen och åkte de drygt fyra mil som jag har till Kalix. Väl på plats besökte jag Sibylla. Åkte förbi hos mamma och pappa. Berättade allt jag tänkt göra med utemiljön, det är en hel del men det kommer bli superfint när det någon gång blir klart!

Av Nina - 28 april 2013 12:31

Longerade Libero med pessoan mellan frambenen. Det var effektivt, blev snabbt lugn och avslappnad trots att lillebror levde rövare i stallet. Han har otroligt lätt för att fokusera. Han är inte lika arg på bettet längre även om han inte är helt nöjd. Han är känslig i munnen. Ska prova byta bett. Han har nu ett väldigt tjockt eggbett men även ett tjockt bett kan bli skarpt.

När Libero var klar tog jag ut lilla C. Han skulle få förklarat det här med longering för sig. Han hade dock skarpa invändningar mot att gå runt runt. Skittråkigt. Han bestämde sig för att gå till attack och stegra. Han hade dock inte räknat med att jag skulle stå pall. Jag tog pisken och drämde till honom. Han landade snabbt på backen och sänkte huvudet. Han tuggade och slickade sig. Då gick jag fram till honom och klappade honom i pannan. Han fick gå några varv till innan han fick byta varv. Då vägrade han att passera vägen som leder till stallet. Samlade in linan och manade på. Han kastade sig baklänges och skulle inte komma nära mig eftersom jag slagit honom. Några morötter senare och lite snälla ord så lät han sig övertalas. Det är inte lätt att vara liten.

Av Nina - 28 april 2013 08:17

Hittade min klenod i en låda. Nu hänger han på väggen. Det känns bra. Nu är alla hästarna på plats. Installerade på sitt rätta ställe. Ska bege mig ut i stallet, hästarna borde ätit klart. Ska longera Libero innan han ska gå ut.

Av Nina - 28 april 2013 06:50

Ännu en morgon vaknar jag långt innan klockan ringer. Pigg och utvilad. Har i över en timme stirrat i taket och lyssnat på tystnaden. Det känns underbart. Ingen som hostar så det låter som att lungorna ska sprängas. Ingen som bråkar. Ingen som slåss. Ingen som skriker eller klampar i trapphuset. Ingen som smäller i ytterdörren. Ingen störningsjour som förhör sig. Ingen, inte en enda polis i sikte. Allt som hörs är Nemos tysta andetag när han sover vidare.

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards