Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 30 mars 2010

Av Nina - 30 mars 2010 23:30

Dagens stalltur bjöd på spännande saker. Idag fick jag tänka till lite när jag klädde på mig för att åka till stallet. Kunde inte se ut som en lodare, som jag vanligtvis gör :s Nej, för det ska du veta att idag styrde färden mot Strömsholm. Ulrika hade bokat in lilla Bailando på löshoppningen. Det var spännande och fantastiskt roligt att få se hans stora talang :) Tror jag ska boka in Dorado någon gång. Han kommer att göra succé. Skulle ljuga om jag sa att han har talang. För det har han inte. Han är ganska talanglös när det kommer till att hoppa :) Men som jag brukar säga till eleverna "Övning ger färdighet".


Nu ska jag släcka lampan och dåna av! Ha det bra där ute i mörkret och regnet.

Av Nina - 30 mars 2010 19:57

Idag ville jag göra någonting annorlunda. Någonting jag inte har gjort på flera år men som jag vet är så otroligt roligt. Kände mig riktigt laddad. Min plan var att rida barbacka. Funderade länge på ifall jag skulle ta på honom longergjorden så jag skulle ha någonting att ta fast i...just in case. Slutade med att jag drog på tränset och tog ut honom på stallgången, lämnade longergjorden kvar på hängaren. Tog fram pallen och bad Ulrika hålla i medan jag hoppade upp. Kastade mig upp och blev då snabbt påmind om att jag glömt att förankra min brillianta idé hos min vackra men ack så temperamentsfulla spanjor. Han studsade rätt upp. Påminde lite om tjuren Ferdinand, ni vet, han som råkade sätta sig på en humla och den sticker honom i häcken. Han blir galen och sticker iväg som skjuten ur en kanon. Det hade min kära Dorado också gjort om inte Ulrika varit så pass stabil som hon är. Hon har rutin på att hålla travhästar. Hon vet hur viktigt det är att inte släppa taget. Det är jag glad för. Dorado är en startsnabb liten rackare och vi hade förmodligen varit halvvägs till Strömsholm innan alla runt ikring ens hunnit reagera. Hade förstås varit lite kul att se hur länge jag hade lyckats hålla mig kvar. Det kan man kalla sport!


  


Detta är så typiskt mig, att få en idé som jag sedan mot alla odds genomför. Detta var ännu en av mina mindre brillianta idéer. Bestämde mig för att kliva av den darrande hästen och hämta sadeln. Då blev han lugn igen. Ja, varför ska man hålla på och vara märkvärdig? Här ska inte vara någon variation, är man dressyrhäst så är man.

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15 16
17
18
19 20 21
22
23 24 25
26
27 28
29 30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards