Min spanjor Dorado

Alla inlägg under januari 2012

Av Nina - 13 januari 2012 20:55

Vill passa på att göra reklam för hingstvisningen hos Sara http://www.pepinopre.com/

Av Nina - 13 januari 2012 20:27

Sitter och försöker få bort det silverfärgade glitterlimmet ur mitt svarta hår. Jag har inte limmat dit det med vilje. Det är lätt att olyckor händer när man känner sig kreativ på fritids. Har jobbat sent i dag och då känns det som att kvällen blir kort. Gjorde mitt bästa med att hinna så mycket som möjligt innan tröttheten skulle slå till. Skyndade mig iväg till Erikslund för att köpa några dukar när jag slutade jobba. Tänkte försöka måla lite i morgon. I alla fall påbörja någonting. Behöver måla, rensa huvudet och bara vara jag. Svängde då förbi Kinatjorren på hörnet för att hämta mat. Jag köpte min vanliga Tofu med bambuskott. Den finns inte på menyn men de vet att jag alltid köper den så det är inget problem att beställa den. Jag mår inte så bra just nu, är trött i kroppen, ont i huvudet och hela min värld svajar. Jag har helt sjuka crawings efter kött. Nästan så jag börjar tro att jag är skengravid ;) Kan tänka mig att det är så här jag kommer att känna mig den dagen det väl är dags för den delen av mitt liv.


Jag har inte tränat på några dagar. Ska käka frukost på Markan som vanligt i morgon och sedan ska jag städa. Efter det blir det gymmet och badet. Känns skönt att ha en plan. Främst för att en bomb slagit ner mitt i min lägenhet och jag måste få ordning här. Hatar verkligen att ha stökigt men jag har jobbat så mycket på dagarna och torkat spya efter hunden på nätterna denna vecka, att jag inte hunnit eller orkat ta tag i någonting när jag haft några minuter över.


På söndag åker jag iväg till Mockfjärd :) Då ska jag hälsa på hos Linda på Stall Högberget http://stallhogberget.zoomin.se/index.html Känns så spännande! Jag är så nöjd över att jag ska få komma ut och klappa på underbara PRE-pojkar :) Bara göra roliga saker helt för min egen skull. Har förberett Peter på att programmera GPSen så jag känner mig väldigt förberedd.


Av Nina - 13 januari 2012 20:19

Cielo har passerat veterinärbesiktningen utan anmärkningar. Känner mig supernöjd eftersom veterinären som undersökte honom tyckte att han var superfin och trevlig :) Det värmer mitt hjärta. Ska komma ihåg det när han börjar spreta iväg och växa åt alla möjliga håll samt bli hingstig. Det är det roliga med unghästar, de kan bli så fula i vissa delar av sin uppväxt ;)


Jag bad Linda kolla med veterinären om hon kunde kolla ifall det kommit några vargtänder. En liten var på väg ut så den kommer att ryka när det gått ett tag. Nu väntar jag bara på att det ska finnas en transport som har plats för honom.

Av Nina - 12 januari 2012 20:50

Tänk vad sällan det blir att vi gör någonting tillsammans bara jag och min syster. Nu i kväll åkte vi iväg till Ikea. Mest för att jag var tvungen. Nemo har kräkts fem gånger i natt och alla gångerna lyckades han pricka min vita vardagsrumsmatta. Dubbelsuck. Han har varit lite si och så efter kastrationen och jag hoppas verkligen att det blir bättre snart. Jag skulle verkligen behöva ett klippkort på Ikeas mattavdelning. Känns som att jag köper ny matta till vardagsrummet varannan månad. Det är drygt och dyrt. Nu slog jag till med en 1300 kronors matta som är i någon beigegrå nyans. Den ser redan smutsig ut konstaterade jag. Den blir perfekt. Låter den vara kvar i förpackningen några dagar till Nemo verkar lite piggare.

Av Nina - 11 januari 2012 20:52

Man bör ha förkläde på sig när man målar med akrylfärg. Brukar alltid ha det men idag blev jag så inne i mitt arbete att jag glömde tid, rum och förkläde :) Här kommer i alla fall resultatet av kvällens aktiviteter. Är inte riktigt nöjd men man kan inte blir det varje gång. Får helt enkelt bättra mig.


   

Av Nina - 10 januari 2012 19:44

Jag har haft ett riktigt bra pass på gymmet. Det är så himla trevliga människor som tränar där. Hittar alltid någon att prata med. Idag pratade jag en hel del med en av tränarna. Supertrevlig kille. Jag löste ett nytt årskort och tjejen i receptionen hade lite problem med siffrorna så vi fick oss ett gott skratt år eländet. Jag fick en t-shirt och en gratis månad på köpet för att jag är så trevlig och har gott om tålamod ;) Man kommer långt med att vara trevlig och genom att prata med en lugn och trygg norrländsk dialekt.


Tog några längder i poolen och det kändes helt rätt att avsluta med det. Nu sitter jag här i soffan. Helt slut ;) Tänkte åka iväg och måla lite men jag gör det någon annan dag. Tavlan jag påbörjat innan jul kändes som en glad tavla så jag har inte målat på den eftersom jag varit rädd för att förstöra den med negativa och ledsna tankar. Eftersom jag nu mår utmärkt och bara känner mig glad och lycklig på insidan så är jag redo att måla på min tavla igen. Känner mig riktigt inspirerad. Kom dessutom på ett nytt motiv när jag var och tränade. Det är skönt att känna inspirationen komma tillbaka. Den har verkligen inte kommit smygande, den bara slog ner som en blixt. Finns det någon där ute som känner för att få någonting speciellt målat eller tecknat för en symbolisk summa (duk och färg). Jag kanske kan hjälpa dig. Hör av dig till mig här eller skicka ett mejl.

Av Nina - 9 januari 2012 22:47

"Jag är tuff och hård, jag kör en stor Ford"/Mojje


Har haft Mavericken på verkstan idag. Hämtade ut honom när jag slutade jobba. Det kostade mig nästan 7000 kr men oj vad lycklig han var. Kände redan när jag vred om nyckeln att han älskar sin ägare. Han har inom loppet av en månad kostat mig 10 000 kr i service och reparationer men han var värd varje krona. Så fort jag hör v6an arbeta så blir jag varm inombords.


När jag åkte från gymmet på kvällskvisten så stod det ett gäng och frös vid busshållplatsen. Jag förstod att de skulle åt mitt håll eftersom de stod vid Röda torget. Jag tog in farten och stannade. Hissade ner rutan och fick med mig tre glada resenärer som skulle till samma ställe som jag. Tänk vad enkelt det är att göra någon glad :)

Av Nina - 9 januari 2012 22:39

Jag funderar varje gång jag är och tränar på varför det finns damer som inte duschar? De byter om från sina svettiga träningskläder till de kläder de kom klädda i när de kom till gymmet. Jag skulle själv aldrig komma på tanken att ta av mig de svettiga kläderna och sedan dra på mig torra kläder utan att ha gjort någonting åt själva grundproblematiken. Svetten som är på kroppen. Jag har full förståelse för att man har på sig samma kläder och att man pälsar på sig ytterligare för att åka hem och duscha. Nu är det så att av det jag ser så blir jag en aning fundersam. Går de hemma och luktar goja? När de väl torkat så kanske de inte duschar. Tänk vad många bakterier som ska attackera deras oskyldiga kroppar medan de sover. Huuu. Undra om jag ska säga någonting till dem?



Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16
17 18
19
20 21 22
23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards