Min spanjor Dorado

Alla inlägg under februari 2013

Av Nina - 3 februari 2013 07:42

Nasse och Nalle Puh sitter under ett stort träd och tänker över livet,
Plötsligt frågar Nasse:

"Puh, vi har fått två händer för att hålla. Två ben för att gå.
Två ögon för att se. Två öron för att höra. Men varför har vi bara ett hjärta?"

Puh tänker en liten stund och svarar:
"Nasse, det är säkert för att det andra hjärtat är bortskänkt till en annan,
som vi själva måste hitta..." ?

YM

Av Nina - 2 februari 2013 21:16

Spännande artikel om Cielos blod!

http://purespanishmares.com/articles/gallery/Origin_Militar.pdf

Av Nina - 2 februari 2013 19:00

Jag har alltid älskat skimlar. När jag insåg att det blir tufft att få den svarta häst jag köpt att skimla av så kändes det som ett slag i ansiktet. Har varit så säker på att han skulle bli skimmel.

Min nya häst skulle självklart vara skimmel! Fanns inte på kartan att det skulle bli någon annan färg. Jag brydde mig inte om Johannas ord "En bra häst har ingen färg". Hon skrattade åt mig när jag absolut inte kunde tänka mig en brun häst. Den punkten skulle jag aldrig ändra mig på. Hur det nu än är så har jag precis bokat in ett besök för att titta på en brun häst.

Av Nina - 1 februari 2013 20:50

Att bli kompis med en bank är inte lätt. Det hjälper inte att man är kreditvärdig, står utan betalningsanmärkningar och inte bryr de sig om att man är en självständig yrkeskvinna som styr och ställer över sitt eget liv. Eftersom jag vill köpa en lantbruksfastighet och har ett blankolån kvar efter Dorado samt att jag är ensam låntagare gör det hela lite mer komplicerat. Det fick jag idag förklarat för mig. Det är inte bra att leva som jag gör, utanför normen. Det är meningen att man i min ålder ska ha man och barn. Då står jag inte som ensam låntagare. Det är alltid bättre att vara två. Men det mest exemplariska hade nog varit om jag haft mitt motsatta kön, det sade hon dock inte. Det var min egen tanke.

Jag måste med andra ord börja om ännu en gång. Ska tillbaka till min bank, har hittat en bankman med rätt kompetens. Får kontakt med henne på måndag och nästa vecka flyger jag upp för att reda upp denna soppa. Är så less och känner mig beredd att lämna min dröm. Att allt ska vara så svårt. Att leva ensam är någonting jag själv valt eftersom ingen som är tillsammans med mig kan låta bli att bete sig skumt. Jag har under all min singeltid uppskattat den mogna, självständiga och ansvarstagande kvinna som det gjort mig till. Synd att det inte är vatten värt för världen utanför min bubbla.

Nu måste jag lämna detta bakom mig och blicka framåt. Får helt enklet se detta som ett farthinder och det föder förmodligen nya utmaningar.

Av Nina - 1 februari 2013 06:12

Idag gäller det. Jag ska få besked av banken. Är så nervös att jag mår illa. Snälla alla där ute, håll alla tummar och tår. Hoppas min dröm om en egen gård går i uppfyllelse.

Nu ska jag försöka ta mig upp från sängen efter gårdagens vurpa. Har sovit dåligt men sista timmarna på natten har varit ok så jag hoppas att tabletterna hjälpt. Känner mig lite mörbultad men just nu inte mer än så. Ja, ja om några sekunder lär jag bli varse.

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards