Min spanjor Dorado

Alla inlägg under februari 2013

Av Nina - 11 februari 2013 10:50

Var upp till gården för att mäta stallbyggnaden. Ser ut som att jag får ihop det. Men det är mycket att göra. Först ska allt skrot tömmas, sedan ska det sättas in fönster och dörren måste bytas ut. Allt blir provisoriskt till i sommar då hästarna kan gå ute. Då får vi fixa resten. Det kommer att bli så fint. Har valt inredning till boxarna. Ska ha grå plank.

Av Nina - 11 februari 2013 09:10

Min pappa har en supersöt hundvalp. Jag tycker han är toppen, det gör inte Nemo. Han har visat alla tänder i hela käften till den.

Medan stormen Nemo drog in över USAs östkust så drog stormen Nemo även in genom dörren hos mamma och pappa. Han tvärstannade i dörröppningen där han stod öga mot öga med fienden. Stormen Nemo mojnade så småningom, bedarrade och lade sig att sova i flygväskan. Dag två vände det dock och stormen Nemo hade tagit nya tag. Den slog ner här, precis här där jag sitter. Med tre snabba i nosen på valpen så vet denne nu att yorkshireterriern Nemo inte att leka med. Han är en livs levande kobraterrier. Unik på marknaden och inte till salu.

Av Nina - 11 februari 2013 08:46

Sitter och läser Norrländska Socialdemokraten.

Av Nina - 10 februari 2013 20:18

Oj, vad jag väntat. Hela dagen. Har försökt fokusera på stallinredning, kvadratmeter, längd och bredd.

Nu helt plötsligt fick jag en glad och upprymd hälsning från Vikinga PRE. Viktoria hade varit och tittat på hästen! Han var superfin på den bild hon skickat. Massor med mörk, lockig man, appelkastad och ett underbart uttryck. Som jag längtat. Det ska bli så kul att höra av henne när hon väl är hemma. Då får jag veta mer.

Av Nina - 10 februari 2013 13:53

Är på väg tillbaka till Kalix. Har varit ut och kollat till huset. Med mig hade jag pappas valp Tim. Men jag kallar honom för Charlie, i smyg. Det är bara för att han bits. Emme brukar kolla en film på Youtube där en storebror blir biten av lillebror. Den filmen påminner om valpen som mest hängde fast i mitt byxben medan jag skottade.


http://m.youtube.com/watch?v=_OBlgSz8sSM<br


Skottade mig fram till ladan för att se hur mycket skrot morfar samlat på sig. Svaret är massor ;) Försökte i mitt huvud att göra upp en plan för hur jag i stora drag vill ha det.

Av Nina - 10 februari 2013 09:47

Jag är 162 cm och denna plogkarm är ca 10 cm lägre än vad jag är lång.

Av Nina - 10 februari 2013 09:43

De norrländska chaufförerna är proffs på att köra sina plogbilar. Detta är storleken på den kant som är längs vägen. De kan verkligen sitt jobb, helt sjukt att de lyckas trycka snön och få plogkarmarna så här höga. Eftersom jag är osäker på om ordet ens finns i södern så:

Plogkarm är snökanten som blir i sidan av vägen när plogbilen (ej traktor, här kör de lastbil med plog) kört snösvängen.

Av Nina - 10 februari 2013 09:34

Helt seriöst. Hur kan man få träningsvärk i vaderna av att man haft klack på skorna? Jag har det nu i alla fall, efter gårdagens festligheter. Det var en, för mig, lugn kväll. Det var så roligt att träffa så många bekanta ansikten igen. Jag pratade och skrattade och hade en riktig toppenkväll. Maten var fantastisk och underhållningen likaså. Det var massor med lekar och aktiviteter. Mitt lag vann dock inte. Tror vi kan ha blivit diskade då vår lagledare försökte ändra vår förlust till vinst genom att sudda och ändra namnen på lagen i resultatlistan.

Kvällen började med mingel och man fick chansen att träffa alla man kände innan laguppdelningen och middagen. Efter en timmes mingel delades vi in i lag. Då fick varje lagledare en lapp i handen. På lappen fanns en beskrivning till varje person i laget. Min lät som följande:

"Pigg tjej som lämnar söder för norr. Gillar snälla elever och spanska hästar, ej bakterier".

Eftersom min lagledare hade full koll på vem jag är så blev jag snabbt lokaliserad till mitt lag. När alla i laget blivit hittade var det dags för middag. När vi kom till de dukade borden så fick vi söka vårt bord genom att kolla under alla stolar. Under varje stol fanns ett namn. Det var smart :0) Jag hamnade bredvid Lukas. Det uppskattade jag verkligen. Har inte pratat med honom på så många år.

Vi åt den fantastiskt goda maten och kvällen flöt på med diverse lagtävlingar. En riktig toppenfest med andra ord!

Tyvärr har jag ingen bild på mig själv i klänningen. Tog ingen.

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards