Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 9 maj 2013

Av Nina - 9 maj 2013 21:38

Fick denna morgon ett mess från min syster. Emme hade målat tånaglarna, helt själv! Tänk vad bra det blev! Synd bara att golvet fick samma färg. *fniss* Världens bästa unge. Hon blir mer och mer lik sin moster. Gillar när ungarna vågar lite på egen hand. Kan själv. När jag var liten så gjorde jag bus hela tiden, men jag gjorde det av min godhet. Precis som Emil i Lönneberga. Han och Pippi var mina stora idoler, kände nog en viss likhet med dem.

Av Nina - 9 maj 2013 21:22

Har varit ute hela dagen. Gick precis ner till stallet och för att fodra men hästarna låg och sov. Går tillbaka om en stund.

Mamma och pappa har varit här. Vi tog denna dag tag i att röja upp på baksidan. Gamla björkar har idag fått bli till fin ved som kommer att räcka i många, många veckor. Helt plötsligt fick jag en stor trädgård på baksidan av huset. Hade ingen aning om att det var så stort. Pappa kapade och kvistade medan mamma och jag släpade bort allt överblivet ris. Sjukt mycket var det. Känns så bra att få rensa upp ytterligare en del av gården. I morgon ska vi kratta och ta upp resterande högar. Skulle haft en före- och efterbild. Nu blev det inte så.

Mina pojkar har fått verkat sina fötter och Libero blev såååå fin! Hovis fick bort all röta och fötterna blev små och runda. Jag hade förvarnat honom om hur illa det var i hovarna och att min häst är väldigt ohanterad. För tre veckor sedan fick jag för första gången upp hans bakhovar och kunde hålla dem men inte kratsa. Jag har tränat och tränat. Idag stod han som ett lamm och han samarbetade med hovis som att han aldrig gjort annat än lyft på sina fötter, hela tiden. Han var väldigt imponerad och skrattade åt mig. Han skrattade åt att jag är så noggrann med allt och att allt ska vara så perfekt men konstaterade snabbt att genom det får jag resultat. Han vet att jag alltid haft höga krav på mina hästar och denna gång var inget undantag :) Jag tror att han har rätt. Men jag skulle skämmas ihjäl om jag inte skulle kunna få mina hästar att samarbeta vid verkning.

I morgon är det dags för veterinärbesök. Jag mår illa bara av tanken. Har en klump i magen och oroar mig för att jag ska ångra mig.

Av Nina - 9 maj 2013 13:10

Tänk dig att du sitter och tittar på tv. I reklampausen ser du en isprinsessa galoppera över fjällen på sin vita häst.

Det hade kunnat vara jag och Libero men jag fick tacka nej eftersom han inte är inriden ännu. Det hade verkligen varit en ära för mig att få lyfta fram den underbara miljö som Lappland erbjuder med hjälp av min vita skönhet.

Har gått runt ute på gården och morrat för mig själv för att jag inte kunde göra det. Men fler chanser kommer säkert.

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards