Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 19 maj 2013

Av Nina - 19 maj 2013 23:08

Jag såg så fram emot att motionera mina pojkar. Tog Libero först. Han var dryg och provade inte att samarbeta. När vi ÄNTLIGEN blev färdiga fick han beta lite. Det var en höjdare.

Tog ut lilla C. Såg att han verkade stor på insidan av hasen. Tryckte och kände men verkade ändå ok. Tog med honom på en promenad och märkte direkt att det inte stod rätt till. Släppte ut linan och lät honom trava på en volt runt mig. Oj, oj, oj. Han var ordentligt halt min älskade ponny. Han sprang dock välvilligt och men öronen framåt. Inte ville han sluta heller. Lät honom stå och beta i stället. Då lät han sig övertalas. Det kommer ut massor med klegg från kastrationen. Det är bra, vill inte att det ska stanna och bli elakingar där. Tempen helt normal och en glad pojke.

Av Nina - 19 maj 2013 14:11

Fy, fan! Blir så jävla förbannad! Soffan fanns inte att hämta när jag väl kom till Luleå. Jag flippade på killen som skulle ha mig att ta butiksexemplaret utan rabatt. Jag sa att jag inte har tänkt köpa en soffa på fyndet, då kan jag gå på Ikea. Bråkade tills jag fick en ny soffa och dessutom får den hemkörd. Man ska inte studsa på mig. Jag tände till på en gång. Fick ett antal luddiga förklaringar till varför jag fått meddelande om att den soffa jag väntat på i en månad kommit fast den inte är här. Först hade den åkt fel och sedan hade den inte lämnat lagret. Jag är dock helt säker på att den är såld till någon annan!

Slöseri med tid jag inte har. Kan inte låta bli att tänka på allt jag skulle hunnit med hemma i stället för att åka hit.

Av Nina - 19 maj 2013 09:47

Började min dag i stallet. Motionerade pojkarna. Libero tyckte det var varmt och tråkigt men jag förklarade att allt här i livet är inte så kul. Vissa grejor bara måste man göra. Han samarbetade och gjorde sitt bästa efter mina peppande ord och lite kliande i pannan.

När stallet var klart åkte jag och hämtade min faster. Vi gasade med Mavericken till kyrkogården, hon skulle plantera på graven. Där var full fart och många planterade var i farten.

Pappa kom förbi. Vi lastade av grejorna från släpet och staplade alla spånbalar utanför stallet. Nice. Han fortsatte sitt röjningsarbete. Libero tittade på som värsta kommunalarbetaren medan Cielo gjorde sitt bästa för att hjälpa till. Han drog upp en björk i sin hage, med rötter och allt. Bra jobbat Cielo, oanade talanger.

Jag påbörjade målning av uthus. Byter ut morfars faluröda mot svart. Det blir riktigt snyggt!

På eftermiddagen åkte pappa hemåt. I samma veva som han svängde ut på vägen så kom Emelie. Hon är här i norr på egna äventyr. Gör sitt examensarbete och åker mellan bondgårdarna. Hon kommer från Västerås och åker hem nästa vecka. Det är kul att hon trivs här, hon gillar den norrländska mentaliteten och uttryckte i går hur trevliga och mottagande norrlänningarna är. Förstår precis vad hon menar. Nu håller vi tummarna för att hon hittar en egen gård här och flyttar upp :)

När Emelie åkte så var det dags för nästa besök. Tjattrade med grannarna hela kvällen och runt tio fick två trötta pojkar komma in.

Nu har en ny dag startat. Pojkarna är ute och solar sig. Stallet är klart och jag ska göra mig iordning för att hämta hem min nya soffa. Nej, jag har inte målat klart mitt vardagsrum. Någon som känner sig manad? Det var skittråkigt!

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards