Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 29 maj 2013

Av Nina - 29 maj 2013 22:33

Libero hade inte rört sig från sin gamla hage när jag kom hem. De fick komma in tidigt för att svalka sig. Har varit otroligt hett idag. När jag kom för att hämta dem hade han vågat sig mot gräset. Gissa om han var pigg på att komma in då? Haha, inte ett dugg.

När pojkarna var på plats inne i stallet åkte jag till Kalix för att handla. Var skönt att komma iväg. Att få en kväll ledigt, att inte behöva göra någonting. Har hållit mig själv sysselsatt för att slippa tänka. Det är inte någon idé att fundera på vad jag gjort fel, varför det blev så här? Jag kommer inte att få några svar. Har inte orkat ta tag i att fota pojkarna. Gör det till helgen.

Idag ska jag försöka komma i säng i vettig tid. Måste. När jag åkte från jobbet så nickade jag till en hundradels sekund. Plötsligt var jag på fel sida av vägen. Killen som körde framför mig stannade och backade för att kolla att jag var ok. Då kände jag mig plötsligt väldigt pigg. Det var nära ögat. Tur att jag inte fick möte.

Sov gott pojkar. Sov gott Nemo. Sov gott alla svalor och myggor. Sov gott morfar.

Av Nina - 29 maj 2013 08:53

Jag bestämde mig i går för att öppna upp lite till gräshagen. Började skruva isolatorer, mockade på ängen och drog tråd. Jisses, vilken tid allt tog. När jag klockan elva äntligen öppnade ytterdörren för att ta en välförtjänt dusch så var jag helt slut. När vattnet rann över mig så kände jag att jag bränt mig i den starka solen. Skit. Idag har det dock lagt sig.


Båda pojkarna fick lite att tugga på. Cielo var jättenöjd när jag lät honom beta i morse. Libero, han bara tittade. Han förstod inte riktigt varför jag tagit sönder hans hage, så han stannade kvar på den gamla delen. Vore ju synd att förändra sig. Libero är en försiktig pojke men det gör ingenting om han inte vågar ta klivet ut på gräset idag. Han gör det säkert någon annan dag. Han måste få tid på sig. Jag är glad för att han över huvutaget kan gå ute hela dagarna. Men gräs, det gillar han så han kommer att våga.



Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards