Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 10 mars 2013

Av Nina - 10 mars 2013 17:18

Han är klar med isoleringen på väggarna, nu ska väggar och tak kläs. Blir glad bara av att se det. Den delen han fotat kommer att bli en del av Liberos box.

Av Nina - 10 mars 2013 17:15

Har denna morgon sålt både en longer-/körgjord och ett täcke. Jag packar flyttlådor, rensar och kastar. Nemo håller på att få stresspåslag. Han hatar verkligen när det blir stökigt. Det hjälper inte att jag staplar flyttlådorna snyggt på varandra på ett ställe där han aldrig annars sätter sin tass. Det är själva principen. Vi har inte flyttat på fem år men Nemo har detta moment tydligt i sitt minne verkar det som. Han springer runt i lägenheten som en yr höna. Får nog bära ner lådorna i källaren.

Mamma håller ännu på att tömma huset. De hittar hela tiden nya saker som gör att de drar djupa andetag innan de säger, "men varför har de sparat detta?" Jag försöker lugna dem, bara de får tömt så jag slipper in med mina grejor. Jag kan rensa själv. Har gått om tid att göra det sen.

Pappa kämpar på med att isolera stallet och slå på innerväggar. Hela den byggnaden är äntligen tom, det trodde jag aldrig skulle ske efter att jag med egna ögon sett hur mycket grejor min morfar samlat på sig. När huset och stallet är tömt så ska även garaget och uthuset tömmas. Jag kan inte låta bli att le samtidigt som jag blir lite stressad. Min mamma är väldigt bra på att kasta saker. Jag är som mina morföräldrar, jag sparar gärna. Om jag inte kan spara så säljer jag mina prylar. Allt som finns på denna gård har ett högt sentimentalt värde för mig och jag vill försöka hålla på så mycket som möjligt, det kan ju vara någon som någon gång kommer på att en sådan hade mormor och morfar och då kan jag bara plocka fram den ur min gömma. Så gjorde alltid min morfar. Det fanns ingenting som han inte hade.

Av Nina - 10 mars 2013 11:38

Globus kombitäcke
Flug- och insektsavvisande täcke av finmaskigt, dubbellaminerat nät.
Med kryssgjordar. 100% polyester. Marinblått och vinrött. Nylon i bogen för att förhindra skav. Endast använt en gång, för litet för min unghäst. Storlek 125 cm. Pris 100kr. Kan skickas men köparen betalar frakten.
Pris 100 kr (inkl. ev. moms)

Av Nina - 10 mars 2013 08:39

Jag ringde min far i går. Han var ute på min gård och spikade för fullt. Jag talade om att jag ändrat mig, jag vill ha boxarna på andra ledden. Det blev först tyst, sedan sa han ja, ja. Men det slutade med att jag inte fick min vilja igenom. Han hade redan börjat bygga. Men det gör ingenting, allt blir ändå provisoriskt fram till sommaren, då ska vi bygga allt på riktigt. Det känns bra. Jag vill väldigt gärna vara med och styra upp hur allt ska vara. Jag är en sådan person som lätt hakar upp mig på detaljer så att jag ska vara med och bestämma är nog den bästa lösningen.

Min kusin var och skottade klart. Han var även dit och rullade ut gummimattorna med traktorn. Nu ska de mätas och skäras till, sedan ska de läggas på plats.

Jag hade tre mål för dagen. Jag skulle köpa flyttkartonger, kolla badrumsinredning och detaljbestämma mitt nya kök. Behöver jag säga att jag var laddad? Tog med mig familjen till Bauhaus och där tittade vi på flera varianter. Kunde inte bestämma mig så där behöver jag massor med betänketid. Hittade några favoriter i alla fall. Bilder kommer längre ner i inlägget.

Vi åkte vidare till Ikea. Hittade ett kök som passar utmärkt. De kändes modernt men inte för poppigt, det är trots allt ett gammalt hus och varje steg att renovera måste tänkas igenom, många gånger. Det fanns dock två saker jag inte kunde bestämma. Det ena var vilken diskho jag skulle ha. Jag gillar den fyrkantiga och Milla den runda. Det andra var bänkskiva. Jag ska försöka få tag på den Perstorpsinspirerade som jag har här i min lägenhet. Bara älskar den! Grått eller vitt kakel blir det. Tror jag ska lägga samma golv som i sovrummet men jag har inte riktigt bestämt mig ännu :) Väggarna blir vita och den ena väggen ska jag göra en egen målning på. Vad tror du om allt detta?

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards