Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 1 mars 2012

Av Nina - 1 mars 2012 09:19

Jag drog igång värsta städningen i går. Självklart har jag inte ens hunnit hälften. Fixade och donade. Kastade massor av skit. Bar ner överflödiga grejor i förrådet. Tog bilder på möbler som jag ska sälja och kastade ut en annons på Blocket mitt i natten. Har redan fått massor av svar och ser fram emot att bli av med allt och få tillbaka mitt utrymme i förrådet. Jag tömde mitt vitrinskåp i köket och Peter hjälpte mig att bära ut det. Stort och tungt men jag vill verkligen inte ha det längre. Jag har bestämt att jag aldrig ska samla på någonting utan att använda det. Så nu ligger finporslinet i köksskåpet och alla de andra billiga tallrikarna går nu till bättre behövande. Jag är verkligen ingen sådan som har saker bara för att ha och denna porslinssamling kommer jag nu att ha användning av :) Varje dag!


Jag hann bara göra vardagsrummet/sovrummet klart i min lilla etta i går. Det var massor att fixa men nu känner jag mig nöjd. Har fått upp min nya spegel och mina tavlor. Har dessutom ordnat upp skisshörnan och fixat ordning och reda i målarhörnan :) Nemo gillar att ha sin säng bredvid spegeln ;)


   


På eftermiddagen åkte vi till stan för att käka. Var dags för middag med brudarna. Det var riktigt trevligt och mycket god mat. Väl hemma igen påbörjade jag att röja i köket. Det var dock så tråkigt att jag gav upp. Kastade upp en ny duk på stafflit och påbörjade en ny målning. Mycket mer stimulerande.


Nu kan jag dock inte dra på köksröjet längre. Ska ta tag i det på en gång. Har lyckats skrapa ihop ännu fler grejor som måste ner i källaren. Blä för att släpa på saker upp och ner för trapporna.


I dag ska jag hjälpa en kompis med hans CV och sedan ska jag åka iväg till Ulrika. Har inte träffat henne och barnen på evigheter. Ska bli supertrevligt!

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19 20 21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards