Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 19 mars 2012

Av Nina - 19 mars 2012 22:24

Kom precis innanför dörren. Har tagit en lång men kall promenad med Nemo. Den kändes riktigt uppfriskande. Jag vaknade tidigt även denna morgon. Halv fyra närmare bestämt. Har varit som i dvala hela dagen. Nu känner jag mig däremot väldigt pigg. Drömmer mycket på nätterna och vaknar av att det händer någonting jobbigt i drömmen, sedan kan jag inte somna om. Det är riktigt drygt. Jag trampade runt här hemma. Tog tag i den disk jag fick över efter att jag bakat lite i går kväll. Tänkte åka ut till stallet men jag bestämde mig i sista minuten för att inte åka och väcka upp häststackaren bara för att inte jag kan sova. Skulle ändå börja jobba klockan sju. Timmarna riktigt kröp fram. Plockade med tvätten som jag inte orkade ta tag i i går. Det är ganska bra att inte behöva så många sovtimmar, då hinner man med så mycket annat. När jag insåg att jag bara sovit fyra timmar totalt så blev jag trött men när jag väl kom till jobbet så kändes det som att jag kommit in i andra andningen. Runt åtta var jag dock vrålhungrig eftersom jag ätit frukost så himla tidigt :/


Kom hem strax efter tre och åkte iväg till stallet på en gång. Cielo ville bara mysa idag. Han hjälpte mig att mocka. Eller han hade nästan panik över allt ätbart som jag skottade in i kärran. Han förstår inte riktigt varför jag stjäl hans mat hela tiden. Han tycker att jag är allt bra konstig. Han tittar på mig när han i vild förtvivlan tuggar från halmen i kärran, precis som att han tycker att jag kan skaffa mig egen mat. Dumma människa. Det gör ingenting om det är lite bajs i maten, det knuffar man bara bort :) Då blir käket som nytt igen. Fatta!


När jag åkte från stallet så mötte jag min gamla bil. Passaten. Jag vinkar alltid till honom när vi träffas, det händer ganska ofta. Vill inte att han ska tro att jag dissat honom bara för att han var för svag för att orka dra min gigantiska hästtransport. Tjejen som kör honom hälsar lika förvirrat åt mig varje gång. Så känner du någon som har en Passat, min gamla JAM så kan du tala om för henne att det är supertrevligt att hon hälsar men att det är egentligen till bilen jag vinkar. Det är så roligt att se honom, han är trots allt någon som jag brukade känna. När jag kom i rondellen vid Hemköp så stod det en Maverick och skulle svänga ut. Mavericken är inte alltför vanlig och jag blir ofta lite till mig när jag ser någon som har en sådan bil. Jag vinkade till den killen också. Han vinkade tillbaka och det var mig en riktigt lyckträff. Han var supersnygg! Jag har ännu en gång fått det bekräftat, det är bara snygga människor som kör Ford Maverick. Har sett fem Maverickar sedan i somras och alla har varit styrda av snygga tjejer och killar. Det är någonting speciellt med Ford Maverick. Sådan bil, sådan ägare ;) Jag har helt rätt bil. Ödmjuk, nä inte alls. Men jag talar sanning.


När jag parkerade bilen och öppnade dörren så tappade jag bilnyckeln på backen. Jag böjde mig ner för att plocka upp den. Då gick det upp för mig vilken lerig bil jag har. Förstår inte hur det kunde bli så här, jag tvättade den för typ två veckor sedan. Det syns inte ens att den är svart. Först fasade jag över hur hemskt det var men sedan såg jag det från den ljusa sidan och förklarade för Nemo att en jeep ska vara lerig. Det är först då det är en riktig jeep. Nemo höll med. Han är så klok.



   


Den enda rena fläcken på hela bilen är en liten del av fotsteget, har dragit byxbenet i leran några gånger så det kommit fram lite krom ;)




Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19 20 21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards