Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 21 mars 2012

Av Nina - 21 mars 2012 20:52

Sprang på Anne på en gång när jag kom till stallet. Fick mysa med hennes vita häst. Det är i mina ögon någonting speciellt med en skimmel. Jag kunde inte sluta att trycka min kind mot den mjuka mulen. Fick en liten glimt av min Dorado. Han var också så mysig som Tiffa är.


Vi tog ut hennes fölis i ridhuset för att jag äntligen skulle få se hur hon rör sig. Jisses! Vilken snygging! Hon kommer att bli riktigt fin. Vi gick sedan iväg för att hämta Cielo. Passade på att släppa honom också eftersom det var tomt i ridhuset. Det varma vädret lockar ut alla att rida på utebanan och runt åsen. Det är verkligen supervarmt.


Cielo visade vilken stilig hingst han är när jag hämtade ut honom. Anne och Tiffa gick på sidan om och han spelade upp hela hingstnumret han förberett ;) Han blev riktigt stor och sträckte sig så mycket att benen knappt nådde till marken när han gick. Han blev superglad när han också fick springa runt lite i ridhuset. Han är otroligt söt och rör sig väldigt trevligt.


Jag mockade, borstade och fixade iordning maten. Rengjorde hoven och drog på ett nytt bandage. Det gick helt smärtfritt. Började att rengöra såren på benet och till min stora besvikelse så kom det massvis med var ur det ena såret. Jag tryckte och klämde medan Cielo försökte rikta in några väl valda sparkar. Lyckades trycka ut en hel del var och drog sedan på ett omslag. Nu står han där med ett snyggt rosa bandage med röda hjärtan på :) Väldigt manligt. Jag börjar inte jobba förrän klockan åtta i morgon så jag hinner ut på morgonen. Det känns skönt. Ska lägga om såret igen. Ska behandla det intensivt. Veterinären var där när jag kom till stallet. Det var typiskt att jag inte visste att han var eländig i benet när jag såg henne. Då hade jag kunnat be henne titta på honom på en gång. Skulle sova lite bättre då :/


Nu ska jag titta på Grey's. Har precis duschat och sedan fixat mat och diskat. Skrattade åt mig själv där jag stod och diskade. Hade värsta snygga kjolen och ett coolt linne samtidigt som jag hade ett par ordentliga tofflor på mig. Det är tur att jag bor ensam. Såg verkligen superrolig ut :D Som en riktig bondtös!

Av Nina - 21 mars 2012 16:38

Jag tackar ödmjukast för din snälla kommentar men mer naket än så här blir det inte. Min blogg är en hästblogg och i hästvärlden är det inte alltför många nakenchocker. Du har nog blandat ihop mig med Malin Baryard. Hon ställde ett år upp i Globen iklädd en snygg utstyrsel. Du får dock en bild, hoppas du är nöjd trots att jag har kläder på mig :)


 


Hjärtliga hälsningar /Nina

Av Nina - 21 mars 2012 16:34

...är en av de lekar som vi brukar leka på morgonen. Finns det någon mer än jag som har en hund som är dödstrött på morgonen? Vissa dagar är så illa att jag får bära honom från sängen och ställa ner honom på golvet i hallen. Där lägger han sig och somnar om medan jag tar på mig skorna. Ibland är han helt lealös och jag blir nästan orolig för att han har dött.


 

Av Nina - 21 mars 2012 16:23

Jag öppnade min mejl nu på eftermiddagen. Där hittade jag ett antal mejl från mina FB vänner. De har hamnat efter med läsningen av min blogg och vill att jag kopplar tillbaka bloggen till FB. Jag har bestämt mig för att göra det. Varför göra det omständigt för er bara för att jag Facebookstrejkar ;) Nu finns min blogg där men jag kommer inte tillbaka ännu på ett tag. Jag njuter av friheten. Första dagen var tuff men nu känns det skönt att inte veta allt som händer där ute.

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19 20 21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards