Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 9 augusti 2013

Av Nina - 9 augusti 2013 17:49

Sitter och kollar på bilder. Jag ler verkligen med hela ansiktet på varenda bild! Blir helt gråtmild över mitt första möte med min älskade Libero. Som jag väntat och längtat. Han är, nu med facit i hand, verkligen allt jag någonsin kunnat önska mig. Vikinga PRE lyckades verkligen hitta mina drömmars häst. Han är en sådan häst som verkligen fastnar. Han gör ett avtryck både i hjärtat och i själen. Han kommer alltid att vara min Wild Spirit.

Av Nina - 9 augusti 2013 16:57

Sandra hade skickat mitt paket. Tre linnen och en t-shirt låg snyggt paketerade i ett Kan Dee paket. På baksidan av paketet var det ett hjärta ritat med bläck. Bästa Kan Dee. Bilder kommer under helgen :)

Även min marinblåa Pikeur dressyrkavaj kom med posten. Den var superfin och satt helt perfekt! Lite längre, figursydd. Bilder på den kommer om några år då Libero och jag är ute på banan ;)

Nu sitter jag i bilen på väg till Luleå. Vi ska köpa ett fläktsystem till stallet.

Vill även säga att det tog sammanlagt nästan fyra timmar för mig och min Parthner att klippa gräsmattan. Gissa om jag kommer lägga grus över alltihopa nästa år. Förstår inte att folk som har gård har tid att jobba heltid. När hinner man rida? Det är ju förstås lite enklare om man är två. Jag sliter med gårdssysslorna och hästarna helt på egen hand. Kanske ska anställa en trädgårdsmästare. En ung, snygg och singel kille ;) Om han dessutom kan måla, mocka och blanda höpåsar vore det ett plus.

Av Nina - 9 augusti 2013 12:46

Pasta Casa Di Luca med Black Eye bönor, sparris, vitlök och Norrmejeriers pastagrädde med smak av ost. Mumma. Självklart kan man byta ut bönorna mot kyckling eller fläskfilé. Men det är inte riktigt min smak ;)

Har spenderat ännu en timme med min Partner. I en timme har jag sprungit med honom runt gräsmattan. Har bara klippning för ca 30 minuter kvar. Tar det efter lunch. Nu ska jag uppdatera mig. Läser bara gamla tidningar hela tiden. Ligger efter i mitt vetande.

Av Nina - 9 augusti 2013 01:18

Har precis städat iordning ute på gården och i köket. Plockat bland alla papper. Många papper blir det. I morgon är det storstädning av huset som gäller. Från topp till tå. Ska bli skönt att få bort det innan jag börjar jobba.

Har målat klart första varvet och halva andra på uthuset. Det känns otroligt bra att se ljuset i tunneln. Jag har aldrig varit så smutsig i hela mitt liv som jag var denna förmiddag. Jag tvingade mig själv att skrapa och måla innan jag fick lunch. Jisses, vad jag målade. Och maten, den smakade underbart. När jag käkat hoppade jag in i duschen. Väldigt förvånad över den solbränna som jag fått. Ännu mer förvånad blev jag när den sakta men säkert spolades ner i avloppet.

Påbörjade trimning av gräsmattan. Efter nästan två timmars klippande så var jag halvvägs. Då gav gräsklipparen upp. Vi kom överens om att han ska få vila till i morgon. Då hoppas jag att han är fit for fight igen. Det är lätt att kurka här. Händer även den bästa.

Har påbörjat projekt att olja in varenda träns, lädergrimma och kandar som jag har i min ägo. Är rätt många har jag kommit fram till. Är inne på mitt tredje nu. Har några kvar. Men jisses, vad bra det blir. Låter dem ligga i olja över natten och sedan får de hänga och riktigt dra in all olja innan jag torkar av dem. Underbart vilket mjukt läder det blir. Jag ska göra två till sedan är jag nog beredd på att ge upp för denna gång.

Spenderade mycket tid med pojkarna idag. De är så mysiga. Medan jag pysslade med Libero så stod Cielo och vaktade min byxficka. Här ska varenda gobit som kommer upp ifrån den fördelas rättvist. Så när Libero gjorde någonting rätt och fick en godis så förväntade sig Cielo det också. För att fira Liberos framsteg.

Jag är inne på min tredje dag av sockerdetox. Har sagt upp bekantskapen med godis och fika. Mår skit. Det säger allt. Ett ständigt rus. Men nu är det slut med det och i fortsättningen blir det i mindre doser. Det gäller att aktivera sig och att vara precis med alla måltider. Om inte så blir tillvaron vidrig. Har ett betydligt högre matintag, men hellre det. Nu är det hög tid att inta snarken. Ha det gott alla ni där ute <3

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards