Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 18 augusti 2013

Av Nina - 18 augusti 2013 22:42

Den gigantiska björk som min farbror tog ner på ängen där pojkarna kommer vara och beta, har nu lämnat sitt ställe. Den är kvistad och ligger på vedbacken tillsammans med många av sina vänner. Vi har spenderat dagen med att frakta bort ännu mer ris från träden vi tagit ner. Fyrhjulingen har kämpat på med tunga lass. det finns ungefär en tredjedel kvar att köra bort. helt otroligt hur mycket kvistar det är på bara en björk. Vi har även tömt hagarna på de träd som vi avverkat. Men det är många träd kvar. Till veckan kommer min farbror igen. Han ska då hjälpa till med att röja upp den hage som jag ska bygga på sidan om ridbanan. Jag har spenderat över två timmar med att springa runt och markera träd som ska fällas. Det känns otroligt skönt att få fram den ängsmark som en gång var men som just nu har massor med stora träd vilande i den fasta marken ;)

Jag har varit och köpt färg till boxväggarna. De kommer att bli ljusgråa. Elektrikern kom inte men armaturerna är på plats. Pappa och jag hjälptes åt med dem. Vi sätter upp två i morgon också. Då har jag fyra i mitt lilla stall. Jisses, vilket suveränt lyse jag kommer att få. Blir även en liten lampa så jag kan släcka ner när pojkarna behöver vila. På utsidan av byggnaden har jag planerat att sätta upp två lampor. Längtar efter att få det elektriska på plats, för då kan vi ta ner byggnadsställningen och få upp boxarna. Så snälla, snälla elektriker. Kom hit!

Vi har även kört grus både på baksidan och framsidan av stallet. Det blev fint. Utöver allt pyssel här med att förbereda inför pojkarnas hemfärd så har jag även förberett pojkarna. De har fått var sin spruta avmaskningsmedel och jag siktar på att få hem dem tisdag eller onsdag. Ska bli så skönt att ha dem på hemmaplan igen. Är väldigt tomt här utan dem.

Nu ska jag försöka varva ner med en film. Känner mig väldigt trött i Kroppen efter allt kroppsarbete :) Sov gott mina vänner.

Av Nina - 18 augusti 2013 09:26

Har precis målat klart brädorna som ska vara till armaturerna. Förhoppningsvis dyker elektrikern upp idag. Nu ska jag inta frukost och sedan såga och skruva fast resterande skivor på väggarna. Blev stopp i arbetet på grund av skyfall. Men det är isolerat och klart för att sätta dit skivorna. Sedan ska de få lite målarfärg. Allt arbete blir mycket lättare om elektrikern dyker upp och om det skulle kunna sluta regna. Jag gillar verkligen inte regn. Blir så mörkt och trist. Var ut sent i går. Var helt kolsvart så jag måste köpa in massor av lampor så jag har när det riktiga mörkret kommer. Ni vet, den berömda riktiga hösten. Huu, får rysningar bara av att tänka på det. Jag är ingen höstmänniska. Gillar färgerna men inte det kalla och mörka. Men i och med mörkret så passade jag på att få fart på belysningen i fönstrena i huset. Blev betydligt trevligare.

Till veckan kommer min farbror. Han var förbi i går. Bad mig märka upp de träd som ska tas ner så kommer han och gör det. Lyllo mig.

Hämtade ut mitt paket i går. Tre täcken och en hjälm. Fick även två bonusvaror som jag är helt säker på att jag inte beställt :)

Pojkarnas täcken och Liberos chestextenders. En svart och en blå :)

Min nya hjälm. Gillar den :)

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards