Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 10 augusti 2013

Av Nina - 10 augusti 2013 23:10

Jag har den bästa farbror man kan tänka sig. Kallar honom för farbror polisen, det passar så bra eftersom han är just MIN farbror och är polis. Kort och gott farbror polisen. Han kom tidigt i morse och väntade hemma hos mig medan Nemo och jag var på morgonpromenad. Förra gången han var här så klippte han hela min gräsmatta. Idag tittade han på mig efter första koppen kaffe och frågade snällt om jag behövde hjälp med någonting. Miljoner aktiviteter for genom mitt huvud. Men jag valde en och det var att få avverkat ännu fler träd runt gården. Sagt och gjort. Han plockade fram motorsågen och kapade alla träd som jag pekade på. Det var som julafton. Och det blev så fint. Öppet och ljust. Han kapade och kvistade och jag körde bort riset med fyrhjulingen. Det var svettigt i den gassande solen men det kändes så värt. När vi skulle ta bort träden bredvid elledningen så hjälpte pappa till. Han hade varit och skjutit in bössan tillsammans med de andra i jaktlaget. Han fick hoppa från den ena aktiviteten till den andra. Med traktorns hjälp kunde vi fälla träden åt rätt håll :)

Har sagt det förr men säger det igen. Tänk vad bra jag har det som omges av så många vänliga människor som dessutom alla har olika kvalitéer.

När vi var färdiga så åkte jag och mamma till Haparanda för att köpa en jordfelsbrytare till fläkten i stallet. Pappa jobbade på med att isolera och täcka klart en av väggarna i stallet. Det blir så fint. Nu har jag min spolplats :)

I Haparanda sprang jag in på hööks för att köpa läderolja och myggmedel. Kom därifrån med båda de sakerna men även två flaskor täckesimpregnering till mina nytvättade utetäcken, hovolja, benskydd, en borste och ett superfint brunt rundsytt träns till Cielo. Det var på halva reapriset! Ska lägga det i olja i morgon :)

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards